Виж числото, което ти носи любов, късмет и пари, според зодията

cislo-zodia-kwsmet_resized
В числата от астрологията е кодирана определена сила, която влияе по някакъв начин на различните хора. Това е в пряка зависимост от влиянието на планетите.

С други думи всеки един зодиакален знак си има число, което му носи успех и благополучие. Някои имат и такова, което води до проблеми и усложнения.

Числата са навсякъде около нас – адреси, телефони, номера на коли, дати на важни за нас събития… В случай, че успеем максимално да го контролираме, всичко това ще заработи в наша полза!

Слънцето 1

Слънцето влияе на хората, родени под знак Лъв. Числото едно е символ на положителният старт, на активността и успехите в бизнеса. За Лъвовете числото 1 е направо “магнит за успеха”. А числото, от което е необходимо да се пазят, е 2. То винаги ще ги дърпа назад и ще пречи на развитието им.

Луната 2

Двойката носи в себе си енергия на сигурност и любов, които са така нужни и никога не стигат на Рак. Всичко, което има двойки в себе си, му носи късмет и спокойствие – 22, 222, 2222… Той е необходимо да се пази от числата 1, 10, 100, 1000…! За целта може да комбинира 2 със 7, което потиска влиянието на 1. 27, 272, 7272.

Марс 3

Тройката е щастливо число на Овена и Скорпиона. Те е необходимо да знаят, че във всяка една сфера, където има конкуренция или база за развитие, е добре да се обградят от тройки – в номера на мобилния телефон, адреса, да правят важни крачки на дата 03. Под формата на талисман или бижу, тройката е кодирана в триъгълника.

Меркурий 4

Тук вече е енергията на знанията, дълбоката мисъл, науката, търговията, обмена на информация. 4 е щастливото на Девата и Близнака. А силата му е двойна, ако съответният човек работи като журналист, търговец, преводач, писател, издател и всякаква информационна дейност. Тези зодии трябва да използват винаги квадратът като орнамент. Интересното е, че на тях щастие им носи и “фаталното число” 13.

Юпитер 5

Както при числото 1, тук също имаме мощна положителна енергия, само че за Стрелеца. Особено, ако неговата работа е свързана с постоянна комуникация с хора. Не веднъж сме казвали, че Стрелците са галеници на съдбата и пак имаме доказателство за това. Без значение от другите цифри, ако в едно число има 5, то това е късмет за тях. Например 12345. Идеалното за тях бижу е звезда с 5 лъча.

Венера 6

6 има специална хармония, която се усеща при знаците Везни и Телец. Числото им носи късмет и удовлетворение, ако тези знаци се занимават с нещо, което обичат. Помага им много и в любовта. Например идеална дата за сватба за тях е 06.06. Имат си и “приятелски” числа, с които могат да комбинират 6 за още по-добро въздействие. Например за връзката и брака – комбинирайте с 4. За повече креативност и успехи в службата – комбинирайте с 9.

Сатурн 7

7 като цяло е щастливо число, но в ежедневен аспект най-много късмет носи на Козирога. Самият Сатурн е планетата на пречките и с помощта на седмицата, представителите на зодията с голяма лекота ще се справят с всички трудности. Има и нещо мистично – именно числото 7 им помага да “чуват” съветите на своите ангели-хранители.

Уран 8

8 е щастливото число на Водолея. 8 е двоен образ, помагащ им да черпят енергия от невидими за нас измерения. 8 е числото на различните, способните, оригиналните, на хората, едно ниво над останалите, но за съжаление те са и редовно неразбрани. 8 е символ на безкрайността, което помага на Водолея да е винаги енергичен и креативен. То може да бъде разгледано и като спирала, затова всякакви спираловидни елементи и бижута носят късмет на зодията.

Нептун 9

9 е символ на завършеността, на затварянето на кръга. На зрелостта! Рибата трябва да избягва всякакви остри предмети и в никакъв случай да не носи остри бижута. Нейният орнамент е кръгът. 9 в комбинация с 2 засилва интуицията и й помага да вземе правилното решение в труден момент. 9 в комбинация с 6 й помага да привлече любовта към себе си.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme