Баба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на Венера

vanga-15-03_resized

Баба Ванга и пророческите ѝ способности са признати още докато е жива. Тя ни е оставила куп завети, които се изпълняват един по един. По традиция всяка година е редно да се запознаем с това какво ще се случи през следващите 12 месеца според пророчицата.

Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та. След това най-великата за своето време гадателка не намира смисъл да пророкува, тъй като ще е настъпил краят на света. Много от казаното от нея вече се е сбъднало.

Ванга предрича, че 44-ият американски президент ще е афроамериканец. Още през 1989-та година прогнозира терористичните нападения от 11-ти септември 2001. Твърди се, че баба Ванга е предрекла още Brexit и възхода на т.нар. Ислямска държава. Последни анализи показват, че пророчествата ѝ са се сбъдвали точно 85 пъти до този момент.

venera-15-03_resized

2018-та година също обещава да е интересна. Баба Ванга вещае най-невероятни неща за нея. През следващите 12 месеца според нея Китай ще се превърне в световна сила номер едно. Така САЩ ще слезе от пиедестала си. Истината е, че това вече се случва – бавно и сигурно. Китай набира мощ както икономически, така и финансово и глобално.

Все пак има доза надежда предсказанието да се сбъдне. През 2018 Parker Solar Probe – космическата сонда на НАСА – ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера. Все пак може и да се случи нещо неочаквано.

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme