Седмичен хороскоп за периода от 5 до 11 март-РИБИ Благодатен етап, ВОДОЛЕЙ Личен и финансов успех

horoskop-5-03_resized

Овните успяват в делата си, а Телците влизат в етап на стабилизация. Близнаците да работят усилено, а Раците се сблъскват с неприятности. Лъвовете укрепват позициите си, а за Девите етапът е плодотворен. Везните ще действат успешно, какъвто се очертава и за Скорпионите, но с много напрежение. Стрелците ще се радват на чудесен период, а за Козирозите се очертава повече напрежение, но и успех. Водолеите ще се радват на лична и финансова сполука, а за Рибите етапът е благодатен.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Социален успех и здравословна недостатъчност

Седмичният период е с положителни характеристики за осъществяването на лични цели, за реализация на важни контакти и за финансова сполука, но създава неудобства в здравословен план.

Предстоящите дни отбелязват началото на нов етап, който носи промени. В петък лъжи и напрежение, а събота ще е трудна. В неделя ще осъществите намеренията си. Понеделник е напрегнат, а четвъртък ще е силно нервен. Вторник и сряда са благоприятни.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

В етап на стабилизация

За Телците започва етап на стабилизация, през който ще действат съвършено по целите си и ще реализират силно желана лична цел. Проблемите през седмичния период засягат комуникациите и пътуванията. В делови план ситуацията ще е силно благоприятна и ще позволи на мнозина да разгърнат уменията си. Успешен петък, неприятна събота и ползотворна неделя. Понеделник носи силно напрежение, а вторник, сряда и четвъртък ви радват с успехи.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Работете по проектите си

Седмичният етап е особено благоприятен за начало на материалното осъществяване на проекти – делови и лични. През периода следва да сте много внимателни по отношение на финансите. В тази сфера се очертават загуби. Новите ви идеи ще намерят добра почва за развитие, а и помощта от онези, с които работите ще е налице. Петък е слаб, а уикендът ще е много напрегнат. Понеделник и вторник също са лоши, но сряда и четвъртък ще се добри.

Седмичен хороскоп РАК

Неприятности

Този седмичен етап е лош за представителите на Рак. Най-често става въпрос за здравословни неприятности, но и в други направления може да възникнат проблеми. Действайте внимателни и не ес конфронтирайте най-вече с хора от професионалното ви обкръжение. Петък преминава добре. Уикендът ви носи кавги, а понеделник ще бъде много напрегнат. Неприятностите ще ви преследват и във вторник, а сряда и четвъртък ви носят сполука.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Укрепване на позициите

Представителите на Лъв са се устремили към контакти с високостоящи личности от обществените среди, чрез чиято подкрепа възнамеряват да се стабилизират на работното място. Далеч по-добре ще е ако наистина сте готови да демонстрирате решителност за нов начин на действия. Петък е добър за укрепване на позициите. Уикендът е нервен и напрегнат. понеделник е много неприятен. Следващите три дни ще ви радват с благодатни условия.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Плодотворен етап

Седмичният етап е изключително плодотворен за реализация на целите ви! Всички представители на Дева следва да са убедени, че ще реализират целите си в пълнота през периода. Към тези надеждни и обещаващи слова следва да се прибави и успешната реализация на професионалните задачи. Петък и събота са слаби, а неделя ви носи сполука. Неуспешен се оказва и доста напрегнатия понеделник. Следващите три дни са благоприятни и успешни.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешни действия

Предстоящото седемдневие разкрива много добри възможности за реализация на материални цели и парични печалби, но някои от родените в зодията ще се сблъскат с големи проблеми, които са предизвикани от други хора и едва ли ще успеят да се възползват от възникналите благоприятни обстоятелства. Петък е силно благоприятен за целите ви, което е валидно и за уикенда. Делниците ще са напрегнати и нервни, но успехът ще е постоянен.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Успехи и много напрежение

Новата седмица ще е успешна за Скорпионите, но и напрежението им няма да е малко, защото в деловите среди ще се сблъскат с яростни противници, които по всяка вероятност ще навредят на някои. Неприятности може да очаквате от административни инстанции и от роднини. Петък ще е неудобен и напрегнат, а тази характеристика е валидна и за уикенда. В понеделник и вторник непреодолими пречки, а сряда и четвъртък ще бъдат сполучливи.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Чудесна седмица

Новият седемдневен цикъл ще бъде благодатен за Стрелците и ще им предостави чудесни възможности да атакуват нови върхове в кариерата си. През тази седмица ще осъществите много важни и полезни срещи с близките и приятелските среди. Действащите в средите на бизнеса да са много внимателни и да не рискуват. Петък е успешен, а в събота бъдете твърди. В неделя се пазете от измами. В понеделник, сряда и четвъртък – успех. Във вторник сте активни.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Повече напрежение, но и успех

Новият седмичен етап се оказва по-напрегнат за Козирозите. Едва ли ще успеете да прокарате деловите си цели, независимо че мнозина ще си послужат със сурови похвати. Финансовите си цели ще осъществите благополучно. В обществените контакти за повечето от зодията се очертават проблеми и неудобства. Петък и събота са добри, а неделя е изразителна чрез лъжи и измами. През делниците сполуката ви – делова и в близките среди е сигурна и безусловна.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Личен и финансов успех

Хубав етап в личен план. Някои Водолеи ще поставят началото на чудесна интимна връзка, докато други ще наблегнат на сполука в материалната сфера. Необходимо е да действате по-сърцато по деловите си задължения. Някои от зодията следва да са по-грижливи за доброто си здравословно състояние. Петък и събота са чудесни, а неделя се характеризира с много нечестност. Делничните дни ще са твърде сполучливи за делови ангажименти и за парични печалби.

Седмичен хороскоп РИБИ

Благодатен етап

Като развитие в делови и професионален аспект седемдневието е благополучно, а проблемите с които ще се сблъскат мнозина, говорят за значителна нервност и за здравни неразположения със сезонни характеристики. Разполагате с много силен шанс за реализация на цели в обществените среди. Петък е силно успешен, а със сполука блести и уикендът. С изключение на по-напрегнатият вторник, останалите делници ще са достатъчно благоприятни и успешни.

Източник: zajenata.bg 

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme