Астропрогноза: Днес трябва да се следят всички намеци, които Вселената ни отправя

zodii-astro-05-03_resized

Луната се движи в знак Везни.

Уязвими остават бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Луната се движи на празен ход от 08:20 до 15:25ч. Това време е неподходящо за започване на нищо ново и важно. Не подписвайте договори, не купувайте техника, движима и недвижима собственост.

В 15:25ч Луната влиза в знак Скорпион, където ще остане до 00:04ч на 8 март. Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас – всичко се вижда в черни тонове. Трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание.

18 лунен ден продължава до 22:15ч. Символ на деня е огледалото. Самият лунен ден играе ролята на огледало за нас, където се отразява нашата истинска същност. Можете да видите своите отрицателни и положителни страни, тъй като всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Събитията така или иначе отразяват нашия светоглед, показват ни грешките, над които трябва да работим. Добре е да се следят всички намеци, които Вселената ни отправя, да ги разберем правилно и после да си направим съответните изводи. Като цяло всичко случващо се в 18 лунен ден трябва да се приеме като урок, който трябва да се усвои, иначе ще се повтаря всеки лунен месец.

Енергетиката на деня прави човека пасивен. Да се намали физическото натоварване. Новите дела в последствие се оказват неудачни. Неблагоприятен ден за бизнес. Трябва да сте много внимателни. Нараства опасността да се попадне под чуждо влияние, появява се желание да се подражава на другите и да се следва чуждия пример. Този ден може да станете жертви на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от всяко тщеславие, егоизъм и илюзии. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване (или вегетарианска диета), почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Нужно е да се ограничат лекарствата. Болестите започнали сега ще продължат дълго, трудно се лекуват, може да преминат в хронични. Препоръчва се по-малко часове сън. Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Необходимо е да се проведе и психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

Отношения – Това може да е много тежък период за вашите семейни отношения. Всички могат да са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини. Не подхожда за общуване и изясняване на отношения.

Подстрижката ще увеличи вашата харизма, добре ще повлияе върху самочувствието и ще подсили вашите сили и здраве. Особено ще повлияе върху белите дробове. Луната е в намаляваща фаза. Косата може да бъде подрязвана, само ако искате да забавите растежа й и да укрепите корените на косата.

Боядисване на косата – Не трябва да се експериментира с нови цветове.

Маникюр, педикюр не е подходящо за тези процедури.

На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания. Освен това подсказват състоянието на нашето здраве.

19 лунен ден започва от 22:15 и продължава до 23:18ч на следващия ден.

Източник: novini.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme