Несъвместимите зодии, които са прекрасна двойка

karma-lubov-1_resized

Има зодиакални знаци, които просто не са съвместими. Между тях никога нищо не може да се получи. Има обаче и такива, които напук на вродената си несъвместимост могат да са една прекрасна двойка. Изключенията не оборват правилата, но ни напомнят, че любовта вирее навсякъде.

Днес всеки знае много за съвместимостта между зодиакалните знаци. Хората са наясно кои знаци си пасват и кои – не чак толкова. За всяко правило обаче си има изключения.

Любовта е нещо, което не може да се постави в граници, като дата на раждане и зодиакален знак. В същото време обаче сме виждали как всяка една зодия оставя характерна следа в сърцето. Ето кои са несъвместимите зодии, които са изключение и успяват да запалят истинска страст помежду си:

1. Дева и Скорпион

Спокойни по рождение, Девите успокояват огнения Скорпион. Събрани заедно, те превръщат любовта си в изпепеляващо изживяване, което им носи много щастие. За да се получат нещата Скорпионът трябва да укроти буйния си нрав, а Девата – да действа повече.

2. Рак и Близнаци

Събрани заедно, те се чувстват и държат като деца, влюбени за пръв път в живота си. Ако искат да се обичат завинаги, ще се наложи да проявят толерантност и разбиране един към друг. Направят ли го, любовта ще ги топли завинаги.

3. Овен и Телец

Двете най-инатливи зодии се превръщат в истински пожар. Ако любовта им е силна и се научат да са по-отстъпчиви и приемащи, отношенията им се превръщат в най-стабилните на света.

4. Рак и Козирог

Ракът е кълбо от емоции, което непрестанно търси съчувствие и съпреживяване. Козирогът пък е консервативен работохолик, лишен от емоции. За да се получат нещата, ще трябва да работят много над приемането на другия. Въпреки че е възможно, в подобни връзки винаги някой накрая е жестоко ранен. И тъй като Козирогът никога не показва емоции, се предполага, че съкрушен е винаги Ракът.

Автор: Пламена

Източник: ezine.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme