Научете тук седмичната прогноза на нумерологията до 4 март

kabala-cisla-3ru_resizedЗа да узнаете какво ще ви се случи в дните до 4 март според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То се явява сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Обърнете внимание, че ако при изчисленията получите числата 11 или 22, всяко едно от тях трябва да си остане така. В този случай не бива да се извършва събиране, тъй като в нумерологията тези две числа имат своя специално значение и трябва да се запазят. Но при другите случаи трябва да продължите да извършвате събиране, докато достигнете до едноцифрено число.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате как да направите изчисленията. Ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1 +0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

1. Бъдете смели и силни

Трябва да сте силни тази седмица. Отделете време, за да приведете външния си вид в ред. Ще се чувствате по-добре, ако изглеждате перфектно. Контактите, които завързвате, ще ви помогнат на следващ етап. Няма причина да бъде предпазливи. Позволете на хората, които ги е грижа за вас, да ви го покажат.

2. Бъдете честни със себе си и околните

Ще откриете колко е хубаво да помагате на другите. Това гради самочувствието ви и ви кара да се чувствате удовлетворени. Имате добри идеи и не трябва да се страхувате да ги споделите. Енергията на седмицата ви подтиква да изготвите планове за бъдещето. В стремежа си да запазят мира някои от вас ще предпочетат да не се справят с трудните истини точно сега. Въпреки това Вселената напомня, че честността е най-добрата политика.

3. По-уверени от преди

Може да се почувствате обезкуражени. Времената са несигурни, а това ви кара да гледате по-сериозно на обикновените събития. Животът продължава каквото и да се е случило и може да си позволите да сте малко по-уверени. Направете нещо безкористно за любимия човек. Не пренебрегвайте необходимите ремонти. Така ще си спестите пари по-късно. Прекарайте време с близък приятел този уикенд.

4. Внимателно подбирайте обкръжението си

По природа чувствителни, вие може да дадете много, а да поискате малко в замяна. Борете се за това, от което се нуждаете. Това понякога означава да кажеш Не. Човек, който не уважава вас и интересите ви, няма място в обкръжението ви. Намерете време този уикенд и се отпуснете. Простите удоволствия понякога носят най-голямо удоволствие. Контактът с природата ще ви помогне да се почувствате по-концентрирани.

5. Начертайте границите си

Трябва да знаете за какво се борите. не пренебрегвайте паричните въпроси. Трудните отношения и връзки ви подтикват към промяна. Важно е да начертаете ясни граници, когато става въпрос за това, от което се нуждаете. Енергията на седмицата ви помага да се почувствате по-позитивни. Бъдете внимателни и не поемайте твърде много ангажименти този уикенд. Бъдете добър слушател.

6. Загубата на приятели и познати понякога е за добро

Допълнителна доза критики ще ви изненада. Нека това не ви обезсърчава. Важно е да кажете какво мислите. Това може да предизвика сблъсъци или отчуждаване от хора, които не ценят директния подход. Това не винаги е лошо нещо. Избягвайте да започвате или слушате клюки. Продължаващите проблеми започват да се разрешават. Прекарайте повече време с добри приятели.

7. Компромисите са пътя към успеха

Ако споделите плановете си с други хора, вероятно ще получите практически предложения. Може да е трудно да се постигне едно мнение за всичко, но компромисите ще са на дневен ред. Сед средата на седмицата са възможни болезнени разочарования. По-емоционалните ще изпитат физическа болка. Уикендът подкрепя смесването на бизнеса с удоволствие.

8. Доверете се на интуицията си

Каквото и да правите тази седмица, винаги залагайте на първото нещо, което ви мине през ума. Интуицията ви ще бъде силна и съвсем достоверна. Креативни сте, а това генерира нови идеи и иновации. Не се интересувате от спазването на правилата и се чувствате по-независими от всякога. Неспокойни сте, но и готови за промяна. Използвайте тази енергия и записвайте всяка ваша мисъл и впечатление. Ще се изненадате от решенията, които ще откриете.

9. Изяснете идеалите си

Сериозни прозрения ще ви помогнат да подходите към проблемите по нови начини тази седмица. Решенията ще кристализират в ума ви. Използвайте творческите си таланти, бъдете оригинални и поставяйте уникалния си печат върху вашите проекти. Идеалите ви играят голяма роля във всичко, което създавате по това време. Обогатете колекцията си – имате добро око за ценните неща.

11. Нещо ново се настанява в живота ви

Помагайте на хората, като споделяте опита си. те ще се вдъхновят от нещата, които сте направили, и дори може да се поучат от грешките ви. Новите ви идеи са плод на ново влияние в живота ви. Много от хората споделят убежденията ви, така че ще има с кого да си говорите. Творческото сътрудничество ще бъде възнаграждаващо.

22. Алогични, вие живеете извън рамките и ограниченията

Тази седмица материализмът и парите няма да са толкова важни, колкото обикновено. Ще ви вдъхновяват други неща, като идеи и философии. Творческите идеи идват от нищото и ви изненадват. Обикновено логични, с добре структурирана мисъл, умът ви ще бъде свободен и независим. Позволете на мислите си да текат свободно. Не се страхувайте от това, което мислят другите. Време е да излезете от рамките и да живеете без ограничения.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme