Петте зодии, които винаги откриват любовта!

lubov-swvmestimost_resizedДа откриеш голямата любов за някои хора остава само блян. Някои се лутат с години в търсенето й. Дори да са убедени, че новият човек в живота им е точният, с времето се оказва, че са бъркали.

Това кара мнозина да се откажат от търсенето. Истината е, че съдбата си знае работата и дава на човек това, което му е писано.

Колкото и да е трудно да намериш истинската любов, има пет зодии, които им е писано да намерят правилния човек до себе си. Кои са късметлиите, чиято приказка винаги завършва щастливо, може да разберете сега. Стискаме палци и вашата зодия да е между печелившите в любовта.

Овен

За щастие или не, Овните откриват точният човек в една по-зряла възраст. Около 30-те години те вече са изживели бурните си години и са излизали със завиден брой партньори. Уморени от това лутане, те искат да се установят. Тогава започват и да търсят стойностния човек, в който ще се влюбят. Той се появява тогава, когато го пожелаят в живота си. Обикновено нахлува в света им неочаквано. Любовта завладява Овена скоростно и го кара да бъде сигурен, че цялото чакане на света си струва за тази голяма и истинска любов.

Лъв

Лъвът знае какво и кого иска, и го преследва с цената на всичко. Дори да му отнеме цял живот, той ще получи обекта на желанията си. За съжаление, дори Лъвът не може да има всичко и понякога обстоятелствата не им помагат. Човекът, който е достоен да е до тях, е зрял и отговорен. Мечтата на Лъва за голямо и щастливо семейство в една спокойна атмосфера в крайна сметка се удовлетворява, стига да го поискат истински и да жертват егото си. Звездите им помагат много в това търсене и им носят късмет.

Дева

Истинската любов връхлита Девата като ураган точно в момента, в който е решила, че не й е писано да я срещнат. Борбата им е голяма, защото сменят много партньори и вярват, че всеки следващ е истинският. Съдбата обаче си знае работата и нарежда нещата в личен план за тях тогава, когато им е писано. Истинското щастие ги спохожда малко след като навършат 30. То стопля и най-изстиналото сърце и остава в живота им завинаги.

Телец

Самотници по душа те знаят, че за да получат най-доброто, трябва да изчакат. Освен това са особено взискателни и искат човека срещу тях да отговаря на куп очаквания. Понякога чакането е толкова дълго, че си мислят, че той никога няма да се появи. Телците нямат много връзки и се пазят емоционални и физически за единственият. Когато най-после се появи, животът им се преобръща с краката нагоре. Влюбят ли се истински, тжова трае цял живот. Истинската любов за тях е зряла, не търпи скандали и не се бави. Идва, завладява и остава завинаги.

Водолей

Това е най-щастливата зодия. Причината е, че открива любовта изключително рано и тя остава в живота им до края – просто им е писано да бъдат обичани. Водолеите имат прекрасно и голямо семейство и споделят живота си с човек, на когото могат да разчитат. Той никога не ги разочарова. Двамата просто са родени един за друг и, хванати за ръка, могат да покорят целия свят.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme