Ето как да разберете дали партньорът ви е влюбен във вас!

Влюбването е сред най-красивите моменти в живота ни, затова е важно да разпознаем дали партньорът ни е влюбен в нас и дали чувствата ни са взаимни

Любовта е голямо чувство, са казали хората и това е вярно. Всеки един от нас се е носил на крилете на любовта и всички знаем, че това е сред най-красивите чувства, на които е способно човешкото сърце. Затова е от изключителна важност да успеем безпогрешно да разпознаем дали партньорът ни е влюбен в нас. А това може да стане най-лесно според неговия зодиакален знак, съветва ни „За жената“.

Така например, ако партньорът ви е зодия ОВЕН, то той ще ви смае със своето пърхане около вас. Най-сигурният белег, че човекът от зодия Овен се е понесъл на крилете на любовта, се крие в гласа му – когато е влюбен, гласът на Овена изтънява и той започва да чурулика като птиче.

Ако вашата половинка е от зодия ТЕЛЕЦ, то трябва да знаете, че трябва да сте много търпеливи и наблюдателни, за да откриете симптомите на зараждащата се любов, тъй като хората от този зодиакален знак са изключително прикрити.

zodii-vluben_resizedХората от тази зодия изглеждат мудни и бавни на пръв поглед, но това е само привидно състояние – в сърцата им бушуват истински експлозии от емоции. Ако започнете да откривате следи от пребъркване на личните ви вещи, надничане в електронната ви поща или постоянно следене на постовете на стената ви в социалните мрежи, знайте, че сте предизвикали интереса на Телеца.

В случай, че партньорът ви е БЛИЗНАЦИ, то можете лесно да го разгадаете, че е влюбен, по това, че започва да ви засипва с кратки стихотворения на любовна тематика, рязко изгаря от желание да ви рисува малки картинки и миниатюри. Хората от този знак са толкова влюбчиви, че всичко им е изписано на лицето. Когато се носят из облаците, окрилени от любовта, те придобиват дори глуповато изражение. И най-важното е, че не спират да говорят.

Ако вашата сродна душа е от зодия РАК, най-лесният начин да разгадаете дали изпитва чувства към вас е да забележете настроенията на Рака. Когато е влюбен, Ракът започва да се кикоти непрестанно на всяка ваша дума. Но въпреки всичко не очаквайте, че Ракът ще поеме инициативата във връзката ви, тази толкова деликатна душа ще иска да бъде ухажвана и преследвана, това направо ще ви издигне на пиедестал в мислите и сърцето на човекът от тази толкова емоционална зодия.

Ако половинката ви е зодия ЛЪВ, то той също лесно може да бъде разгадан, че е влюбен по начина, по който започва да се държи с любимия човек. Лъвът става грубиян, често се заяжда с вас, но това е най-краткият път към сърцето му. И когато сте на път да се откажете от чувствата си към него Лъвът ще включи най-голямото си оръжие в любовта – уникалният си чар. С него ще ви оплете здраво в мрежите си и така, докато го обследвате дали е влюбен във вас, ще се окаже, че вие сте здраво хлътнали в него.

Щом партньорът ви е зодия ДЕВА трябва да вложите определени усилия, за да оцените всичките му начини и иновации, за да привлече вниманието ви. Но освен това трябва да го убедите, че с вас ще се чувства сигурно и няма да са проблем малките подробности, които иначе го карат да се чувства изключително некомфортно и нервно. Бъдете сигурни, че всеки ваш жест или дума ще бъдат изследвани под лупа, за да се убеди, че вие сте точният човек за него.

Ако човекът до вас е зодия ВЕЗНИ, то него ще познаете, че е влюбен по начина, по който ще ви погледне в очите. Хората от този знак обичат да се чувстват влюбени през целия си живот и знаят как да запалят огъня в сърцето на избраника си. Ако наистина Везните държат на вас, то те ще започнат да обръщат повече внимание на своята външност, на дрехите, които обличат, ще сменят парфюма си с по-скъп и от известна марка, а като останете насаме с тях, те ще ви засипят с множество комплименти.

Влюбеният СКОРПИОН пък става леко досаден, когато е влюбен, тъй като той постоянно търси близост с вас, дори и на неподходящи места. Той винаги гледа да ви докосне, уж случайно, да ви прегърне. И ако това ви звучи примамливо, знайте, че истински влюбените хора от зодия Скорпион ще преровят личните ви вещи, ще разпитат приятелите и познатите ви, за да са наясно с кого си имат работа, и чак тогава евентуално ще започнат да показват на какво е способно жилото в опашката им.

А какво да кажем за влюбения СТРЕЛЕЦ? Той се познава „от километри“ като е влюбен, тъй като започва глупаво да се изчервява, започва често да забравя и дори да говори глупости. Но като се окопити в обстановката, човекът от зодия Стрелец ще заведе половинката си на място или инициатива, където ще може да се покаже в целия си блясък и да изпъкне сред околните. Тези хора държат на впечатлението, което оставят за себе си и затова той ще се постарае изключително много в тази насока.

Ако половинката ви е от зодия КОЗИРОГ, то ще разпознаете дали е влюбен във вас ако заеква. Ще ви изненада иначе хладнокръвният ум на хората от този знак, как започва да му изневерява, когато е в близост до обекта на обаянието си. Той говори несвързано, често изказва глупости, но въпреки това всичко е толкова сладко и показателно, че за вас остава само да се насладите на зараждащата се любов.

Щом човекът до вас е от зодия ВОДОЛЕЙ, то при него ще проличи, че е влюбен, ако започне да си мърмори под носа и да не ви поглежда в очите. Това е временно явление докато свикне със силата на чувствата си. След като мине този начален етап на объркването му, ще установите, че отново той ще се прояви като вашият стабилен и добър приятел, в когото сте се влюбили.

Ако партньорът ви е зодия РИБИ, то ще го разкриете, че е влюбен във вас ако започнете да го срещате на необичайни места, уж напълно случайно. Рибите са хора, които са изключително емоционални. Те често изпадат в състояния на влюбване, не рядко в неподходящи хора. Рибите са влюбени, когато погледът им е зареян в хоризонта, те изглеждат унесени и често не ви чуват, ако им говорите.

Автор: Милена Христова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme