Бърз начин за гадаене с карти, какво ще ви се случи скоро!

karti-gadaene_resizedТова е едно бързо гадание за периода, в който се намирате, и съветите, които е необходимо да получите. Достатъчно е да погледнете тези карти за около една минута и интуитивно да изберете тази, която бихте изтеглили.

Изберете между дама купа, поп купа, жокер, поп каро, десятка купа, вале купа и вижте гаданието:

Дама купа – В личния ви живот се задават проблеми, свързани с опазването на мирните отношения в средата ви. Това ще ви донесе сериозен стрес. Някой ви насилва да направите избор, който вие не искате да направите.

Поп купа – Чужди противоположни мнения ви карат да се въздържате от всякакви действия. Пригодете плановете си така, че да можете час по-скоро да постигнете някои от своите съкровени желания. Нямате основания за притеснения в работата, а на любовния фронт засега се държите!

Жокер – Другите казват за вас, че сте достигнали границите на възможностите си, но отказват да видят новите хоризонти, които се откриват пред вас. Нищо, важното е вие да ги виждате! Още веднъж имате избор: прицелете се в звездите или предпочетете безопасността си и си стойте там, където сте. Ще успеете!

Поп каро – Дали не се отдавате на нереалистични надежди? Ако използвате здравия си разум ще намерите средство да се разтоварите от непосилното бреме. Съветът ни е да спрете да разчитате на нечия подкрепа и да се захванете сами с належащите проблеми.

Десятка купа – Имате избор между дълбокото емоционално удовлетворение и краткотрайните печалби. Онези, които имат претенции към вас или ви дават съвети, навярно предават доверието ви. Не сте решили един проблем, който ви притеснява още, но няма да е за дълго.

Вале купа – Изпитвате колебания и нерешителност. Не участвайте в чуждите конфликти и се концентрирайте върху собственото си спокойствие. Поставете си свои собствени цели. Вярвайте повече във себе си.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme