Искате много кеш: Ето как правилно да поставяте парите в портфейла, за да привлечете още!

pari-potfeil2_resized

Има някои неща, които работят. Не е ясно как, но работят …

Попитали Айнщайн вследствие на какво имаше подкова на вратата си, след като не вярва в поверия.

“Защото поверията работят, без значение дали аз вярвам в тях или не.” Има някои неща, които работят. Не е ясно как, но те работят … Това се отнася единствено за пари в брой, тъй като парите в картата действат по други правила.

Правило едно

След като получите пари – занесете ги всичките у дома. Не ги харчете по пътя. Ако желаете да отидете на пазар, вземете необходимата сума от дома си или използвайте картата. Новите пари е необходимо да прекарат нощта у дома с останалата част от парите си, където обикновено ги държите.

Правило две

Парите в портфейла е нужно да лежат с лицевата си страна към вас в низходящ ред по отношение на стойността им, така че, когато отворите портфейла си големите стойности да са обърнати към вас. И не слагайте банкнотите с главата надолу. На вас ще ви е неприятно, ако сте с главата надолу. На тях също им е неприятно.

Всеки човек има щастлив долар! И лев също

Последните две цифри на банкнотата е необходимо да съответстват на последните две цифри от годината на раждането ви. Три – още по-добре. А в идеалния случай – всичките четири. Но такава банкнота не е лесно да се намери. Такава банкнота е ваш безценен паричен талисман. Тя не се харчи и не се дава на никого. Но има условие. Тя е необходимо да дойде при вас сама. Не може да обменяте с приятелите си, а ако сте касиер – също не може!

И последно. Парите не бива да се държат в пачки с нечетен брой банкноти. Те ще се скарат, и ще се разпръснат. Всеки е необходимо да си има двойка. По 50 също не бива да се държат.

Източник: “За жената”

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme