Съвместимост на имената

swvmestimost-imena_resizedМожете да разберете дали с вашата половинка сте подходяща двойка. Това, което трябва да направите е да съберете буквите от първите си имена и ако се получава двуцифрено число да го съберете отново.

Трябва да са целите ви имена, не използвайте прякори или пък съкращения. Разберете какво означава получената цифра:

Ако сборът на вашите имена е 1, това говори за една на пръв поглед по-повърхностна връзка. Тоест имате странното усещане, че отношенията ви с този човек си стоят на едно и също място, нищо не се променя, сякаш не се познавате.

Сборът на първите ви имена е 2 – спокойните ви взаимоотношения не бива да ви притесняват. Изглежда така, сякаш няма плам и силна страст във връзката ви, но вие си пасвате идеално като характери, като темперамент, така че не се притеснявайте, че нещата изглеждат по-улегнали.

Ако сте номер 3, то това означава, че отношенията ви са доста страстни липсата на страст (ако тя изчезне някой ден) може да доведе до сериозни проблеми, дори до раздяла. Обичате риска и авантюрите и това може да се окаже сериозна пречка за вашите отношения.

4 – противоположни характери, трудна комбинация – онова, което може да ви подтикне да останете с този човек няма да е нищо друго освен много силни взаимни чувства, иначе нещата няма как да се получат.

5. Какво е нужно на любовта повече от хармонични взаимоотношения – вие ги притежавате. Единственото, което може да ви създаде проблеми е чуждото мнение и намесването на странични хора във връзката ви – не бива да го позволявате.

6. Тук страстта не е най-важното и дори на моменти връзката ви може да ви изглежда скучна, но не си заслужава да търсите просто страст, тъй като никой друг няма да може да ви предложи, това, което сегашната ви половинка ви предлага – истински дълбоки отношения.

7. Тук е срещата на егото и кариерата. Единственото, което може да помогне на тази връзка да продължи са много компромиси. Те са необходими във всяка връзка, но тук ще са просто задължителни.

8 – липсата на разговори е основният проблем по между ви. Проблемите ви основно идват от там, че очаквате половинката ви да знае за проблемите ви без да споделяте – не слагайте бариера по между ви.

9 – освен сбор 3, това е другата много страстна съвместимост. Тук говорим за секс и страст в големи количества, което обаче, удовлетворява и двамата партньори. Ако между вас се появи някакъв проблем, той най-вероятно ще бъде свързан с ревност.

Автор: Паолина Сярова

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme