Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света

anabel1_resized

Има парцалена кукла, чиято история е обвита с много мистерия и зловещи разкази. Тя е толкова популярна, че е създаден филм за нея.

Това е Анабел – кукла закупена през 1970 г. от младо момиче. След като привидно обикновената играчка попаднала в дома на девойката, започнали да се случват странни неща – оставяне на бележки с надпис „Помощ“ из цялата къща. Приятел на семейството дори разказвал, че бил нападнат от куклата, когато им е бил на гости.
anabel2_resizedДруга история за Анабел гласи, че майка я купила за подарък на дъщеря си, която била колежанка. Куклата била отнесена в общежитието на девойката, където тя живеела със съквартирантка. Непосредствено след това започнали да се случват странности – момичетата намирали Анабел на необичайни места, без да са я оставяли там.

Намирали накъсани листи хартия, изпълнени с детски драсканици. Според разказите на любители на зловещи истории, девойките веднъж дори открили парцалената кукла да стои изправена на краката си.

anabel3_resized

Твърди се, че едното момиче било нападнато от Анабел, но се разминало с големи драскотини по цялото тяло. Така колежанките се свързани с екстрасенси, които отнесли куклата и я заключили.

Говори се, че Анабел е обладана от демон и дори е портал към ада. Днес зловещата кукла е поставена в специален музей и дори се държи под ключ.

Източник: dariknews.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme