Последната цифра на годината на раждане ще разкрие нещо интересно за Вашия характер

cifra-posledna-harakter_resizedНашата личност не се определя само от периода на годината, в която сме родени, времето на годината или зодиакалния знак. Нещо интересно за всеки може да бъде известно и според последната цифра на годината на раждане. Всяко число има подходящ елемент – метал, вода, дърво, огън и земя. Те могат да открият много за личността на някого, навиците му и други подобни.

Например, ако сте родени през 1987 г., вашият номер е 7 и вашият елемент е Огън. Хайде, вижте номера си, разберете кой елемент сте и какво казва той за вас …

Метал – 0 и 1

Хората, родените под този елемент, имат силен характер и са много устойчиви. Те са свободни и искат да направят това, което е добро за тях и да влияят върху собствени си живот. Те искат да живеят последователно и да бъдат заобиколени от любов.

Това са хора, които знаят какво искат и ще направят всичко, за да стигнат до него. Те са решителни и не търпят пропуски. Недостатъкът е преобладаващото желание за чувство на власт, лукс и много пари.

Вода – 2 и 3

Хората, родените под този елемент, са много състрадателни, привлекателни и съчувствени. Те имат страхотни идеи и са много изобретателни и това ги прави успешни в професиите, свързани с изкуството.

Това са хора, които имат много добър инстинкт и са изключително съсредоточени върху детайлите.

Дърво – 4 и 5

Те са самоуверени и предпазливи хора. Те обичат оригиналността, новите преживявания и мечтаят да изследват света около тях, за да открият всичките му странни места.

Те не са егоистични, а хората около тях ги оценяват, затова се радват на компанията им.

Огън – 6 и 7

Хората, родени под огнения елемент, са истински авантюристи и мечтаят да прекосят целия свят. Може да се каже, че те са доста бързи, така че понякога им се създават проблеми.

Те са фаворити в компанията, защото се държат естествено и са много добри. Може да се каже, че те имат нещо, което другите хора не притежават.

Земя – 8 и 9

Това са личности, които са много поверителни и които са добри предприемачи. Те са разумни и ще се занимават с всеки въпрос мъдро. Те искат дисциплина и ред и живеят, за да се придържат към плановете си.

Хората, родени под елемента на Земята, когато правят нещо, го правят по непредсказуем начин. Те се страхуват най-много от непознати ситуации.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme