Интересни факти за зодиите

zodii-interesni-fakti_resizedВижте как обичат различните представители на зодиакалните знаци. Любовните отношения малко или много се влияят от особеностите на всяка една зодия.

Представителите на зодия Овен винаги искат да бъдат номер едно, упорити и директни са. След като завладеят своят избраник, голяма част от тях се втурват към друг. Именно затова за тях е много важно в сферата на романтичните чувства да получават разнообразие и нови изживявания. Затова, ако живеете с представител на тази зодия не почивайте на стари лаври! Ключът към сърцето им е изобретателност.

Телците са очарователни в компания, умеят да завържат разговор с всеки човек, без значение от професия или интереси. Те преследват своите цели, докато не ги постигнат. Телецът обгражда с внимание и романтични жестове любимия човек. Ужасява се от разделите. Отговорен и стабилен, за него семейството е всичко на този свят. Обръща голямо внимание на секса.

За Близнаците от огромно значение е обменят на информация. Често са обвинявани, че са повърхностни, но какво всъщност чувстват щом постоянно променят гледната си точка не може да се определи. Те обичат да влизат, да преминават в различни роли и да се шегуват. За да е успешна връзката ви с Близнаци трябва да имате общи теми на разговор и да им е интересно с вас.

Съжителството с Рак е изтощително, но и прекрасно. Той често сменя настроението си, затова в един момент ще го обожавате, а в друг ще ви изтощи от капризи. Подвластни са на лунната енергия, за тях корените, произхода и родното място са от голямо значение. Ако имате за партньор Рак ще се чувствате ценени и обичани.

Лъвовете са властни, общителни и емоционални, но и обичат да се чувстват самодостатъчни. При тях всичко е грандиозно, интересно и неповторимо. За да имате успешна връзка с Лъв, трябва да успеете да го накарате да се чувства единствен и да го оценявате.

Девите са анализаторите на зодиака, но им е неимоверно трудно да изразяват чувствата си. Те се подлагат на автоцензура и спират собствените си прояви на нежност. Взискателни и перфекционисти са. Девите обаче компенсират не така романтичното си поведение с ежедневна загриженост към своя партньор.

Везните са най-нежните и мили представители. Те са внимателни и показват силна привързаност към приятелите и близките си. Общуването е важно за тях и ако възникне спор в компания, сред която има представител на Везните, то ще се получи голямо разискване на проблемния въпрос.

Скорпионите наистина умеят да изпитват чувства, дълбоки и всепоглъщащи. Те не забравят доброто и лошото, романтиката или униженията. Половинките на тази зодия са наистина обичани и ценени, но не загърбвайте любовта на Скорпион, защото ще се постарае да ви отмъсти.

Стрелците са жизнени и весели, предават доброто си настроение на околните. Те са добронамерени и идеалисти, обожават пътуванията и откритията. Ако ви харесват приключенията, връзката със Стрелец ще ви допадне. Трябва обаче да приемете тяхната независимост и да не им налагате никакви ограничения.

Много усилия костват на Козирога да се отдаде на чувства. Ако той ви каже, че ви обича, значи наистина е така. Покажете му вярност и стабилност, грижете се за него, нека знае, че се борите рамо до рамо с него.

Водолеите са най-нестандартните от зодиака. Изразителни и екстравагантни, независими и изобретателни, те умеят да правят впечатление, където са появят. Обичат да експериментират и търсят, да задълбочават своите познания. Давайте им свобода и не ги ревнувайте.

Рибите са най-сензитивната зодия, ценят най-много проявата на чувства. Те са нежни, мили и внимателни, опитват се да не нараняват чувствата на другите, състрадателни са. Наложи ли се да действат се изплъзват от отговорностите. Ако открият, че любимия има много недостатъци, то тяхната любов претърпява провал и се втурват да търсят идеалната любов.

Автор: Росица Стоянова

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme