Какво виждате първо на снимката? Един тест с 96% точност ще разкрие какво Ви очаква в близко бъдеще!

test-bwdeshe1_resized
Пред вас е една красива картина, която е оптическа илюзия. Неин автор е руският художник Олег Шупляк.

В нея са скрити няколко акцента, които създават тази илюзия. Кой е първият, който виждате?

test-bwdeshe2_resized
Той ще разкрие какво Ви очаква в близко бъдеще.

Венецианска маска

Вашият избор показва, че в следващите дни ще трябва да владеете повече емоциите си и да не обръщате внимание на тези, които се опитват да Ви провокират. Опитайте се да подминавате малките проблеми. Внимавайте с враговете си и по възможност ги пренебрегвайте, те ще се опитат да Ви провокират. Ще победите само ако отговорите с усмивка.

Влюбена двойка

Влюбената двойка е знак, че или някой ще признае чувствата си към вас, или че ще срещнете нов партньор. Обвързаните двойки ще могат да споделят голяма част от своите тайни и да се открият. Необвързаните е възможно да имат интересно запознанство по време на пътуване.

Гондоли

Предстоят пътувания за вас и промени. Пътуванията може да са романтични, да се отпуснете или да очаквате голяма промяна в живота си. Ще успеете да постигнете хармония и баланс, там, където бихте искали.

Мост

Мостът означава, че ви очаква малко приключение, може би не само едно. Възможно е пред вас да има избор и да се съмнявате на коя страна да продължите. Помислете си добре за всяка Ваша стъпка. Изследвайте отново фактите и ако е необходимо рискувайте. Може и да Ви очакват добри неща.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme