Кое цвете ви привлича най-много? Отговорът ще разкрие истината за вашата любовна връзка

cvety-lubov1_resizedИнтересувате ли се от начина, по който сте в любовна връзка? Този забавен и точен тест ще направи най-добрия анализ на вашите взаимоотношения. Просто изберете цветето, на което смятате, че ще се приземи пеперудата. Кое цвете избрахте? Прочетете резултатите и разберете какво разкриват те за вас…
cvete-lubov2_resizedЦвете А) – Вие сте щастливи, когато сте във връзка!

Анализ на темперамента: – подчертано Не желаете да започнете връзка само, за да не сте сами. Вие сте много щастливи и изпълнени само когато сте със специален човек. За вас е забавно да изживеете специални, малки неща с любовния си партньор и усещането за стабилност ви носи радост. Също така смятате, че не много забавно да живеете сами. Не вярвате, че партньорът ви ще ви направи щастливи, но наистина сте по-щастливи, когато започнете добра връзка.

Препоръка за партньор: Вие ще си паснете с някой, който ще избере цветето под точка Б) на този тест.

Цвете Б) – Не започвате връзка, докато не сте сигурни, че сте наистина влюбени!

Анализиране на темперамента: Вие наистина не искате да мислите за любовта, но това не означава, че имате отрицателно мнение за това. Знаете, че животът е кратък и намирането на любов не е крайната цел. Не искате да имате партньор. Искате да намерите истинска любов с някого. Не се обвързвате, докато не сте напълно убедени, че сте дълбоко влюбени в конкретен човек. Щастливи сте, когато сте сами. Запознайте се с вашите хобита и интереси.

Препоръка за партньор: Вие ще си паснете добре с някого, който ще избере цветето под Б) или В) на този тест.

Цвете С) – Насладете се на свободата!

Анализ на темперамента: Знаете как да бъдете щастливи, когато сте сами. Не смятате обаче, че никога няма да имате връзка. Разбирате свободата си и желанието да бъдете сами. Вие сте много независими и знаете как да вземате свои собствени решения. Смятате, че вашето време е много важно и че е по-добре да живеете сами. Ако не мислите за трудните части на връзката, можете да получите положително мнение за любовта и романтиката.

Препоръка за партньор: Вие ще си паснете добре с някой, който ще избере цветето под точка В) на този тест.

Цвете D) – Наистина искате да имате връзка!

Анализ на темперамента: Наистина искате да срещнете някой специален! Много често сме самотни и сте щастливи, когато знаете, че имате някой, на когото да разчитате. Когато мислите за щастието, мислите за семейството, приятелите и партньора си. Важно е да имате стабилни емоционални връзки, семейство, любов и брак. Щастлив сте, когато се сприятелявате.

Препоръка за партньор: Можете да си паснете със всеки човек. Вие сте добри слушатели и сте много разумни. Вие ще си паснете добре с някой, който ще избере цветето под А) или D) на този тест.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme