Сродна душа според зодията

srodna-dusha-zodii_resizedСнимка: pexels

Всички сме чували за сродните души и въпреки да знаем, че не е задължително нашата сродна душа да е голямата ни любов, тайно се надяваме да намерим такова съвпадение в любовта. Знаете ли, че астрологията може да разкрие коя е вашата сродна душа според зодията?

В любовта всеки търси своята сродна душа. От каква се нуждаете вие според зодиакалния знак, вижте в следващите редове.

Зодия Овен – сродна душа, която да е уверена

Овенът е агресивно-предприемчива личност, която обича да живее живота на бързата линия. Не обичат да чакат, ето защо се нуждаят от партньор, който да може да се справи с тяхното темпо и динамика. Идеалната сродна душа за тях е някой, който да прояви увереност, който не се страхува, има смели решения и е готов да поема рискове.

Потенциални сродни души: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Зодия Телец – сродна душа, която да е лоялна, романтична и която да има очи за тях

Ако срещу себе си Телецът има лоялен човек, такъв ще остане и той докрай към него. Но родените под този зодиакален знак се нуждаят от някого, който ще поддържа силното им чувство на ангажираност.

Идеалната им сродна душа е човек, на когото могат да имат доверие. Също така Телците биха се впечатлили и от романтични натури, които да ги накарат да се чувстват единствени на света.

Потенциални сродни души: Рак, Козирог, Дева и Риби.

Зодия Близнаци – сродна душа с чувство за хумор, интелект, достатъчно разлики, които да поддържат съюза помежду им интересен

Близнаците могат да бъдат доста придирчиви относно партньора в любовта. Те са един от малкото зодиакални знаци, които търсят любов и сродна душа в едно. Идеалната сродна душа за тях е забавна личност, умна, вдъхновяваща. Също така родените под този зодиакален знак винаги търсят разликите, за да им бъде максимално интересно.

Възможни сродни души: Лъв, Везни, Овен и Водолей.

Зодия Рак – сродна душа, която а е любяща, интелигентна, чувствена и с емпатично сърце.

Ракът има огромно сърце и много любов, която да сподели. Но ако искате да имате за партньор представител на тази зодия, трябва да сте готови и да дадете, не само да получавате.

Раците се нуждаят от някого, който е достатъчно интелигентен, за да привлече вниманието им, но и достатъчно любезен, за да ги накара да се чувстват специални и обичани. Те рядко проявяват егоизъм, така че идеалният им партньор също трябва да бъде грижовен.

Потенциални сродни души: Скорпион, Телец, Риби и Дева.

Зодия Лъв – сродната душа трябва да е някой, който е уверен, загадъчен и способен да задържи интереса

Лъвът е безнадеждно привлечен към уверени, но загадъчни личности. Той иска партньор, който обича приключенията, но и да е интригуваща личност, която постоянно да поддържа техния интерес. За нищо на света Лъвовете не биха допуснали сродната им душа да ги засенчи.

Потенциални сродни души: Близнаци, Везни, Стрелец и Овен.

Зодия Дева – сродна душа, която да е амбициозна и напълно отдадена

Представителите на зодия Дева са взискателни във всяко отношение, особено в любовта. Те трудно намират сродната си душа. Нуждаят се да бъдат задвижвани от амбициозни личности, които да бъдат максимално отдадени на връзката им.

Потенциални сродни души: Скорпион, Козирог, Рак и Телец.

Зодия Везни – сродна душа, която да съчетава добър външен вид, интелект и увереност

Представителите на тази зодия имат високи стандарти, когато става дума за любов.Те избират внимателно партньорите си. За дългогодишна връзка или брак биха искали да имат до себе си някого, който да съчетава в себе си добър външен вид, интелект и увереност.

За тях е важна физическата красота и естетиката. Биха се отегчили, ако човекът до тях няма гъвкаво мислене и не знае какво иска от живота.

Потенциални сродни души: Близнаци, Водолей, Стрелец и Лъв.

Зодия Скорпион – сродна душа, която да предизвиква в тях страст и да им помага да я съхранят

Когато сте с представител на зодия Скорпион, трябва да знаете, че неговата любов е дълбока, интензивна и напълно безусловна. Но те се нуждаят от някого, който да ги предизвика. Идеалната сродна душа за Скорпионите е партньор с дълбоко мислене и въображение, но който не разкрива непременно всичките си карти наведнъж.

За тях е важно да има загадки и интриги и също така са безнадеждно привлечени от хора с интелект.

Потенциални сродни души: Риби, Дева, Козирог и Рак.

Зодия Стрелец – сродна душа, която да обича свободата и която не се опитва да ги промени

Стрелците ценят своята свобода и независимост и не се нуждаят от партньор, който да се държи с тях като с притежание. Идеалната сродна душа за тях е забавна личност, обичаща живота, пътуванията. Партньор, който да ги вдъхновява, да ги приема с всичките им странности.

Възможни сродни души: Лъв, Водолей, Овен и Везни.

Зодия Козирог – сродна душа, която да излъчва стил, елегантност, да бъде лоялна и интересна

Козирогът не се страхува да бъде придирчив, когато става въпрос за намирането на духовен партньор. Идеалната сродна душа трябва да ги плени с чар, стил, да притежава известна интелигентност и да може да разговарят на различни теми, но преди всичко тя трябва да бъде надеждна и лоялна.

Потенциални сродни души: Риби, Телец, Дева и Скорпион.

Зодия Водолей – сродна душа, която да е забавна личност, любяща и с кулинарни умения

Водолеите искат да имат до себе си сродна душа, с която да се забавляват, да приключенстват, но и притежаваща чувство за хумор и остроумие. Ако може да накарате един Водолей да се смее, то значи наполовина сте го спечелили. Следва да му приготвите и нещо вкусно за хапване, да го поднесете подобаващо, защото представителите на тази зодия обичат хубава храна.

Потенциални сродни души: Везни, Овен, Близнаци и Стрелец.

Зодия Риби – сродна душа, която да притежава увереност, творчески ум

Рибите живеят в техния си собствен свят и никога не приемат живота твърде сериозно или буквално. Идеалната сродна душа за тях е човек със самочувствие и способност да мисли извън рамките.

Повечето представители на зодията се нуждаят от някого, с когото да могат да се свързват емоционално и да комуникират по един дълбок и смислен начин.

Потенциални сродни души: Рак, Скорпион, Козирог и Телец.

Автор: Михаела Лазарова

Източник: az-jenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme