Формата казва всичко!! Толкова е точно, че чак плаши

gwrdi1_resizedФормата на гърдите ви е физическо качество, но има пряка връзка между вашата личност и физическите ви характеристики. Те помагат да се прогнозира, до голяма степен, какви могат да бъдат вашите основни личностни особености и какъв човек сте.

Също така те предварително определят вашето отношение и начина, по който действате. Тук имате 12 най-често срещани типа гърди и разкриваме онова, което тези форми говорят за вашата личност.

1. Форма на лимон (симетрична и дребничка)
gwrdi-limon_resizedТи си човекът, който не отговаря на обществените норми. Вашите мисли, както и отношение, се различават от масите и обикновено сте склонни да правите неща по свой начин. Предпочитате частична изолация, в която ще намерите време зе себе си да се наслаждавате на музика, четене или нещо подобно. Единственият факт за вас, който изпъква, е вашата емоционална интелигентност, която е отличителен белег на вашия балансиран живот.

2. Папая (удължена и висяща)
gwrdi-papay_resizedВие не сте нищо, ако не е насочено към целта и яростно задвижвано. Силна воля и независима личност са онова, което ви определя като човек. Самият факт, че процъфтявате успешно гарантира, че имате чувство на спокойствие и контрол над вас, което ви помага да постигнете тези възвишени сънища. Лидерът е това, за което си роден и точно това си.

3. Ябълка (малки, обърнати настрани)
gwrdi-ybwlka_resizedПриключението е това, което изважда истинското от вас, изследването и свободния дух, който сте вие. Вашите мисли са либерални и имате прогресивна гледна точка, която ви държи в добра посока. Вашият чар е нещо, което хората откриват за невероятно неустоимо и защо не, като се има предвид колко спонтанни и забавни може да бъдете.

4. Круша (големи зърна, триъгълни и обърнати надолу)
gwrdi-krusha_resizedЧувствителност и остра независимост, две качества, които вървят много добре заедно, са това, което притежавате в изобилие. Но това не е всичко, тъй като вашата силна личност е съчетана с чувство за оптимизъм, което направо заразно. Едно нещо, което прави толкова чувствена, е твоето разбиране за себе си и това наистина е рядко качество.

5. Череша
gwrdi-ceresha_resizedСтраст, кураж и ревност са качествата, които притежавате в изобилие. Любовта ви да се забавлявате ви прави перфектен домакин и го прилагате красиво. Не отделяте много време да вземате решения, тъй като сте по-склонни да следвате сърцето си, което ви е води и до сега.

6. Оформени като пъпеш
gwrdi-pwpesh_resizedКолко често сте намерили хора, които се доверяват във вас? Колко често хората се обръщат към вас и търсят помощ? Много пъти, нали? Ти си просто човекът, който ще излезе от пътя си, за да помагаш на някого. Дипломатът е кариера, в която можеш да преуспееш, тъй като си невероятно добър в посредничеството, разбирането и намирането на златната среда. Щедрият ви характер е вашият определящ елемент и е красив.

7. Нектаринова форма (малка, с големи зърна)
gwrdi-nektarin_resizedСамият нектарин означава “храна на боговете” и вашата личност го оправдава. Ти си човек, който обича да се грижи и да помага безкористно. Едно нещо, което мразите в живота, е конфликтът, тъй като вашата основна личност е миролюбива. Определящата характеристика на вашата личност е чувствителността, достойнството и мъдростта, които притежавате в излишък.

8. Грейпфрут
gwrdi-greipfrut_resizedТворчеството и амбицията работят най-добре, когато се съберат и това е точно тава, което притежавате. Планиращ и внимателен към изчерпателни детайли, което ви помага много. Хората очевидно ви обичат, но това, което ви кара да се откроявате, е вашето високо самочувствие, увереност и независимост на мислите.

9. Портокал (средна, кръгла и обърната)

gwrdi-portokal_resizedЕдин усърден работник със златно сърце е начинът, по който може да бъдете описани, но това не е всичко. Вие сте отличен съдия по характер и отделяте голямо внимание на детайлите. Това прави възможността да ви излъжат доста трудно, а фактът, че разбираш хората добре, те кара да осъзнаваш себе си повече от другите.

10. Ананас (големи, с изпъкнали зърна)

gwrdi-ananas_resized

Някога усмихнати и гостоприемни, вие сте очарователна. Приветливо сърце е това, което притежавате и независимо от това, винаги можете да видите ярката страна на тъмния облак. Имате способност да карате хората да се усмихват и да се чувстват добре със себе си, което ви прави моментален хит и популярен. Освен това, колкото повече се усмихвате, толкова повече причини има да се усмихвате и не е ли просто страхотно?

11. Форма на сливи

gwrdi-slivi_resized

Енергичен, очарователен и красива топка от огън, вашият ентусиазъм е инфекциозен. Вие неминуемо се превръщате в център на привличане заради младостта ви. Ти си роден изследовател не само на места, но и на хора и емоции. Имате нюансиран поглед към живота, внимателно изработен и свободен от преценки.

12. Манго форма (среден размер и обърнати настрани)

gwrdi-mango_resized

Макар и напълно надеждни, има нещо наистина загадъчно във вас. Никога не разкриваш вътрешните си мисли на онези, на които не се доверяваш, и този факт приближава хората до теб, тъй като те знаят, че тайните им са в безопасност с теб. Едно нещо, за което не можете да постигнете компромис, обаче, са високите стандарти, които сте задали за себе си. Ако нещата, хората или дори делата ви не отговарят на вашите собствени стандарти, вие бързо действате, за да ги промените.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme