Каква ни е половинката според зодията

zodii-polovinka_resized
ОВЕН – “Когато в живота няма любов, няма и живот”, мисли Овенът. Ако обичат него – това е любов, ако някой друг – не е нищо подобно. Позицията на егоизма го издига над останалите и изисква всичко или нищо. Затова той дава всичко и получава нищо.

ТЕЛЕЦ – “Любовта е толкова хубаво нещо, не е ясно какви неприятности може да донесе”. Подкрепянето на чувствата с пари им дава увереност, когато купят подарък на жена, са спокойни, че тя ще ги обича. Ако не им се дават пари, значи не е любов.

БЛИЗНАЦИ – “Когато гледам в очите ти, се чудя какво ще се случи”, мъдрува непостоянният Близнак, приемайки любовта познавателно. Той обича машини и любимата си ще нарича “машина за любов”, а ако една не му стига, ще направи паркинг. Ако се отнася лошо с колата и любимата няма да се отърве леко.

РАК – “За да обичаш хората, трябва да очакваш малко от тях” – но точно обратното очаква Ракът от връзката си. Той търси неподправена грижа, безмерен уют, здрав покрив и дебели стени.

ЛЪВ – “Красотата е оръжие. Всеки лъв се смята за неотразим, а любовта се смята за най-важното в живота му. Но тя ежедневно да се поддържа, ако те мързи и само чакаш партньора да се врича във вечна любов, това не е никаква любов.

ДЕВА – Разглежда чувствата си под микроскоп, разделяйки я на удобни парченца за по-прецизен оглед. Анализира всички преживявания и прави отчет дори на целувките. Вследствие на анализите може да определи нещо за любов, но тя всъщност не подлежи на анализ.

ВЕЗНИ – “Бракът е просто причина за развод”. Макар отношенията след брака наистина да се променят, не е задължително да се оправдаят очакванията им за вероятна изневяра. Везните търсят морал и нравственост, но забравят, че е неморално да не се отдадеш на половинката си.

СКОРПИОН – “В сравнение с любовта, в живота на човек раждането му е просто епизод, а смъртта – случайност”. За Скорпиона любовта е толкова важна, че дори да я няма той си я въобразява.

СТРЕЛЕЦ – “Красотата ще спаси света”, смята оптимистичният Стрелец, като има предвид себе си. Поривите му приличат на лек ураган, но и бързо преминават – все пак Стрелецът е знак на аеродинамиката. Ако в отношенията си прави сметка какво е получил, а не какво е дал – това не е любов за него.

КОЗИРОГ – “Любовта е зла”. Пристъпват смело напред към любовта и леко делово. “Събрахме се, продължавам напред” – такова отношение често обърква интимния им живот.

ВОДОЛЕЙ – “Не всяка любов издържа изпитанията на приятелството”. Всичко им е наред на Водолеите, освен че често бъркат любовта с приятелството, защото при тях те са неразделни. Може да не разберат сигналите на партньора и да ги отдадат на приятелско отношение.

РИБИ – “Истинската любов е като призрак, всички говорят за нея, но малцина са я имали”. Рибите старателно търсят смисъла на живота и дори го откриват в безсмислени жертви. Да дават любов без взаимност е запазената им мярка.

Автор: Жана Георгиева

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme