Ето какво показват устните ви? Вижте кои са вашите и разберете най-дълбоките тайни на характера си

ustni-harakter1_resized

Дори и когато не говорите, устата ви издава доста неща за характера ви

Ето какво показват устните ви?

Вижте кои са вашите и разберете най-дълбоките тайни на характера си

ustni-harakter2_resized1. Плътни и широки – целеустремена и решителна

Ако харесате нещо, трябва веднага да го получите, без значение дали става въпрос за нова чанта или мъж. Освободена сте и енергична, не се притеснявате да държите кормилото и да поемате инициативата.

Нямате проблем да се приближите до мъж и да го поканите на среща или да позвъните първа. Вие сте типа момиче, което не се размотава в чакане на покана, а посяга сама и взема това, което иска. В живота ви винаги се случва нещо и когато чуете думата “скучно” от приятелите си, не разбирате съвсем добре за какво говорят. Мотото ви е “сега или никога”.

Цените свободата и независимостта преди всичко. Уважавате личното пространство на партньора си и очаквате и от него същото. Мъжът, с който решите да се задомите в крайна сметка, трябва да бъде невероятен любовник и решителен във важните моменти. Мамините момченца и плашливите не са вашите хора.

2. Плътни и симетрични – романтичка

Вие сте дама, която постоянно се поддава на емоциите си вместо на здравия си разум. Животът ви е пълен с възходи и падения, никога няма средно положение. Вие сте типа човек, на който може да се разчита, никога не бихте обърнали гръб на някого и винаги предоставяте рамото си, ако някой има нужда да поплаче. Не е изненада за никого, че привличате мъжете, но имате и друга страна. Често предпочитате да игнорирате важните и сериозни въпроси и се преструвате, че те не съществуват. За вас перфектният мъж е компилация от илюзиите ви, стандартът в списанията и романтичните романи.

Силният пол често ви смята за скромна, тиха, по-скоро второстепенна героиня, която никога няма да бъде предизвикателство. И това е огромна грешка от тяхна страна, тъй като външният вид лъже.

3. По-дебела горна устна – контролираща

Вие сте самодостатъчна личност, която не прави отстъпки и обича да прави нещата както трябва, като винаги довършва започнатото. Обикновено знаете какво искате и действате, след като добре сте обмислили всички фактори. Не харесвате хора, които се скатават и не довършват задачите си.

Суетата и високото ви самочувствие често ви помагат да постигате целите си. Притежавате качества за лидер, включително харизма. Обичате да определяте правилата и сте искрено изненадана, когато това се отразява зле на връзките ви. Мъжът на мечтите ви е също толкова амбициозен, колкото сте и вие, и непрекъснато ще ви побутва в устремеността ви към звездите.

Единственото нещо обаче, което би могло да ви задържи заедно, е да се научите да правите компромиси.

4. По-тънка горна устна – мистериозен непознат

Всички очи винаги са върху вас, защото изпъквате в тълпата. Мъжете постоянно ви проследяват с поглед, докато жените ви хвърлят изпълнени с гняв и завист погледи. Бихте предпочели да носите чувал за картофи отколкото дреха по последна мода. Изпитвате нужда да се чувствате различна и уникална и това си личи в стила и поведението ви.

Сама знаете, че търсите някой наистина специален, дори и това да ви отнеме векове. Мистериозният непознат никога не страда от липса на внимание, но се вълнува повече от тези, които успяват да устоят на чара й.

5. Тънки и широки устни – реалист

Не си падате много по мечтите и сте извънредно приземена личност. Обичате да планирате предварително и сте типа човек, който купува коледна картичка есента и приготвя багажа месец преди пътуването. Изключително практична сте и никога не губите себе си, дори и да се влюбите. Трябва да преживеете нещо наистина необикновено и изумително, за да се поддадеш без да преценяваш всеки малък детайл първо.

Ти си самото олицетворение на бутилирани емоции. Не показвате чувствата си пред хора и затова често изглеждате студена, дръпната и дори арогантна. Първото впечатление, което правите, е доста заблуждаващо, тъй като ви е трудно да показвате себе си даже и в минимална степен. Жадувате за стабилност и предпочитате животът ви да е предвидим. Мъжът на мечтите ви не е необходимо да бъде романтик, твърде изискан или изобретателен. Достатъчно ви е да е надежден.

6. Тънки и тесни устни – авантюрист

Бихте се захванали с почти всичко и сте изключително оптимистичен. Физически сте неспособен да стоите на едно място твърде дълго. Нужно ви е да сте там някъде – да се грижите за болни деца и животни в Африка, или да покорявате Килиманджаро. По-маловажните активности и проекти просто не са ви интересни. Обожавате приключенията и адреналина от екстремните преживявания. Имате толкова вяра в себе си, че понякога поемате твърде много рискове и правите неща, от които останалите биха се уплашили.

Вие сте истински борец, силен и упорит, което обаче често плаши мъжете. А и истинската Лара Крофт, която носите в себе си, не би се задоволила с всекиго. Половинката ви трябва да притежава подобни на твоите склонности и не би си губила времето с женчовци и пъзльовци.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme