Как правят любов различните зодии – Скорпионът обича честността, Лъвът експлозивната страст, Рибите …

zodii-kak-pravyt-lubov_resizedЛюбовта има много лица и измерения. В нея всеки се нуждае от нещо определено. Нещо, което допълва неговото Аз. Вижте как зодията диктува нашите нужди в любовта и кое е най-важното, което търсим в нея.

Как правят любов зодия Овен

Овните искат в любовта да имат честни взаимоотношения. Лъжата не само ги наранява, но може да сложи и край на връзката. Затова, ако до себе си имате за партньор Овен, бъдете искрени с него.

Как правят любов зодия Телец

Нежността е едно от най-важните неща за Телеца. Представителите на тази зодия не обичат ругатните и грубото отношение. Те дават нежност и внимание в любовта, но очакват да получат същото.

Как правят любов зодия Близнаци

Представителите на зодия Близнаци изключително много държат на добрата и постоянна комуникация с партньора. За тях няма “срамна тема”, за която не биха говорили. Ако добрата комуникация им липсва, те просто нямат причина да продължат връзката.

Как правят любов зодия Рак

За Раците казват, че изключително много държат на семейството. Нещо повече, те не само искат да бъдат обгрижвани, но искат да се докажат в ролята на закрилници. Също така държат на моногамията във връзката си.

Как правят любов зодия Лъв

Лъвовете копнеят постоянно да са под светлините на прожекторите. Свободолюбиви са и искат да запазят свободата си. От друга страна в любовта биха искали да изживеят експлозия от страст.

Как правят любов зодия Дева

Искреност и доброта. От това имат нужда в любовта представителите на зодия Дева. За тях е важно половинката им да ги подкрепя, да ги съветва и да вървят заедно с една посока.

Как правят любов зодия Везни

Везните се нуждаят от мир и хармония в любовния си живот. Нуждаят се и от партньор, който да балансира двете страни на везната. Винаги ценят хората, които са открити към тях и са готови да дадат много в любовта.

Как правят любов зодия Скорпион

Без искреност и честност, Скорпионът се чувства празен. Невероятният секс е също нещо много важно за представителите на тази зодия. Не обичат да имат тайни с партньора, защото държат на страстната и искрена връзка.

Как правят любов зодия Стрелец

Стрелците трудно правят компромиси със себе си в любовта. Затова бъдете щедри, за да ви отвърнат със същото. Те са авантюристи, обичат предизвикателствата, а в любовта са отдадени на половинката си. Сексът също е много важен за тях и определено обичат експериментите в леглото.

Как правят любов зодия Козирог

Ако партньорът ви е представител на тази зодия, знайте че никога не трябва да го приемате като даденост. Любовта на Козирога трябва да се заслужи. От своя страна те могат да бъдат отдадени изцяло на вас, стига и вие да им отвръщате със същото.

Как правят любов зодия Водолей

Зодия Водолей е една от най-сексуалните зодии. Ето защо, за представителите на тази зодия хубавият секс е от първостепенно значение. За партньори си избират личности, които имат качества и могат да блеснат пред тях. Незабележителните партньори нямат шанс.

Как правят любов зодия Риби

Рибите са най-уязвимите членове на зодиака. Нуждаят се от деликатност и закрила в любовта. Имат нужда от партньор, който да е състрадателен, да ги закриля и утеши. Обичат и романтичните изненади.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme