Предсказание за връзката по датата на запознанство

vrwzka-data1_resizedДа, колкото и нереално да звучи, по датата на първата ви среща можете да определите как ще протече и дали изобщо има бъдеще връзката ви с настоящата половинка. Тук са намесени и зодиите – в зависимост в кой месец сте се запознали, то зодията, покровителстваща периода, ще покровителства и бъдещите отношения. Ето и предсказанията:

Ако сте се запознали:

Периода 23.12-20.01. Ваш покровител е земната зодия Козирог. Като цяло връзката ще протече с тенденциозно стояане и скриване нан чувствата. Въпреки това този факт няма да попречи на устойчивостта и искреността й. Единственият проблем, който може да се появи като по-сериозен, е на тема съревнование за надмощие.

vrwzka-data2_resizedПериода 21.01-18.02. Покровител на вашата странна и неразбрана от околните връзка е Водолей. Очертава се доста спокойна връзка на двама високоинтелектуални партньора, ценящи взаимната си свобода.

Периода 19.02-20.03. Ваш водач е зодия Риби. При запознанство през този период ви грози опасност от недостиг за реално възприятие на нещата, както и много караници за несъществени и дребни неща.

Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста коварен месец за запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, спорове, обиди, неустойчивост на отношенията. Тези връзки често се разпадат.

vrwzka-data3_resized
Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка непримирими карания, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. Очакват ви много пътувания и гостувания, както и чести промени.

Период 22.06-22.07. Най-добрият месец за запознанства под крилото, или по-точно – щипката на зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълване на потребностите един на друг.

Период 23.08-23.09. Покровител е зодия Дева. Очаква ви връзка, силно съсредоточена върху детайлите, които често са и причина за разпада й.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок социален статус, като е възможно да се води двойствен живот. Въпреки това, отношенията са много силни.

Период 24.10-22.11. При Скорпион идва ред за страст, ревност и общо взето буря от емоции.

Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава наличието на силни чувства и потребност от сдобиване с потомство.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme