Ето как се гневят различните зодии

zodii-ydosani_resized

Всяка една зодия си има своята особеност, научете я

Ако често пъти ви се налага да влизате в спорове, информацията за начина, по който се гневят различните зодии ще ви бъде от полза. Вижте как реагират, проявяват гнева си различните зодии, когато ги изкарате извън нерви:

Овен

Представителите на този огнен знак са като истински бебета. Те могат да се нацупят много лесно, а щом си наумят, че искат нещо, то трябва да стане на мига. Ако желанието им не бъде изпълнено, те ще ударят с юмрук по масата и ще се мръщят. Не се опитвайте, няма да ги вразумите дори и с аргументи. Хубавото при тях е, че гневът им минава бързо.

Телец

Ако имате работа с Телец, трябва да запомните, че те са прави винаги и за всичко и не търпят възражения. Гневът им не може да бъде предизвикан лесно, но ако все пак го направите, бягайте на далече, тъй като са способни да разрушат всичко, което е пред погледа им. Не се опитвайте да им обясните, че действията им са прибързани, за да не разберете какво значи „бърз юмрук”.

Близнаци

Представителите на тази зодия са оперирани от поносимостта си към идиоти. Колкото и търпеливи да са те, запомнете, че и техният лимит има изчерпване. Гневът им може да бъде предизвикан и от нелогично поведение. Когато се разгневят, или ще засипят отсрещната страна с обидни и саркастични думи или ще я накажат с ледено мълчание.

Рак

Ще ви е доста трудно да разгневите Рак, но пък, ако го направите, бъдете сигурни, че няма да се разминете безнаказано. Когато излезе извън нерви, Ракът плаче и ще ви накара да се почувствате зле, че сте го засегнали по някакъв начин.

Лъв

Не допускайте грешката да закачите гривата на лъва, ревът му ще бъде чут на километри. Когато са гневни, те са много шумни и колкото повече внимание привлекат, толкова по-добре ще се чувстват. Опитате ли се да им отнемете първенството, ще ви връщат цял живот, а скъсате ли отношенията си с тях веднъж, помнете, че е завинаги.

Дева

Девите са търпеливи, но изчерпа ли им се лимита на търпението, става страшно. Те сдържат гнева си дълго време, но когато им дойде в повече могат да избухнат и за нещо съвсем дребно.

Везни

Гневът на Везните ще надхвърли и най-смелите ви очаквания. Везните сякаш успяват да запазят гнева си в тайна и да останат мили и дипломатични. Много ще ви е трудно да разберете, че сте ги разгневили. Когато чашата на търпението им обаче прелее, гневът им надхвърля и най-смелите очаквания. Лицето им променя вида си, а от ушите им сякаш всеки момент ще излезе пара.

Скорпион

Скорпионите следват максимата да не вярват в прошката. В повечето време успяват да останат над гнева си, но когато търпението им се изчерпа, най-добре е да сте далеч от тях. Тази зодия търси отмъщение и не се спира пред нищо, докато не го получи. Това, че са ви ядосани, можете да го разберете дори и само по погледа.

Стрелец

Когато Стрелците се ядосат, те просто не си поплюват. Често правят хапливи забележки, но това далеч не означава, че са ядосани. Когато ги разгневите, те просто ще ви обърнат гръб и ще си тръгнат, без обяснения. Не забравяйте, че най-ценното за тях е свободата им.

Козирог

Те притежават способността да маскират гнева си зад купища работа. Не обичат да делят приятелите си, но щом разберат, че не са на първо място в списъка ви, няма да останете ненаказани. Сцените на гняв, които представителите на Козирог могат да предизвикат, ще ви шокират, дори и да сте си мислели, че ги познавате добре.

Водолей

Ако разгневите Водолей, той просто ще спре да ви обръща внимание. Те са настроени да търсят положителното във всяка една ситуация и ще са ви необходими много усилия, за да изчерпате търпението им. Не са от тези, които обичат да изразяват емоциите си, но когато ги вбесите, те просто ще ви се развикат и ще си тръгнат.

Риби

Те са много чувствителни и никак няма да ви е трудно да ги разгневите. Избухват лесно, но преди да го направят ще положат неимоверни усилия да решат проблема по мирен път. Те рядко биха наранили отсрещния, тъй като много добре знаят какво е усещането. Те по-скоро ще се оттеглят настрани, за да изстрадат гнева си и ще се върнат отново при вас, когато им се размине, пише pik.bg.

Автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme