Избери коя ръка е женска и ще разкрием истинското ти Аз

test-rwka-zenska_resized

Личностните тестове са нещо много полезно. Лесни за изпълнение, те са способни да разкрият черти от характера ни, за които никога не сме подозирали.
Тестът, който сме ви приготвили днес, е много по-особен. На снимката виждате пет типа ръце. Въпросът, на който трябва да отговорите, е: Коя от тях е женска?

В зависимост от отговора ви може да проверите каква е скритата ви същност, какви са качествата ви и какво не знаете за себе си.

Тестове от този тип понякога ни показват неща за личността ни, които спят дълбоко и може би не сме подозирали за съществуването им.

Открийте ги, ние може да ги развием и усъвършенстваме. И обратното – ако откриете нещо лошо за себе си, то осъзнаването му е първата стъпка към справянето с него.

A. Интроверт

Не се доверявате на никого. Не сте склонни да се разкривате лесно пред другите. Най-добре се чувствате сами. Когато обичате, сте склонни да се проявите като зависими и нетърпеливи. Въпреки всичко се грижите за околните.

B. Внимателен и деликатен

Вие сте любезни и приятелски настроени към всички. Разумни и внимателни, винаги сте леко замислени. Можете да пазите тайна, а това ви превръща в добри слушатели.

C. Реалисти

Уверени сте в себе си, имате голямо самочувствие и се владеете до съвършенство. Амбициозни сте и гоните докрай целите, които сте поставили пред себе си. Трябва да поработите над комуникацията и най-вече това да изслушвате другите.

D. Свободолюбив

Имате склонност да отлагате и да тъпчете на едно място твърде често. Не изпадате в паника в никакъв случай, без значение от ситуацията. Справяте с с всяка ситуация по спокоен начин.

E. Велик изследовател

Обичате да гледате и сканирате ситуациите и хората около себе си. Имате склонност да бъдете обсебващ. Правите много и най-прецизни планове.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme