Каква ще е 2018-та според астролога Гал Сасон

gal-sason_resized

2018 година ще бъде благосклонна към тези от нас, които знаят истинския смисъл на думата приятелство и са предани към своите най-важни хора. Това заяви специалистът по астрология и Кабала Гал Сасон в интервю за БНТ.

Според Сасон теми, активизирали се през 2017 година, сега ще намерят своето развитие. Следващите месеци ще са много динамични и ще имаме много възможности за развитие. Същевременно трябва да знаем, че от нас самите и характера ни зависи каква точно ще е годината ни.

Годината на Кучето е свързана с темперамента на това животно и неговите качества. Но не бива да забравяме, че кучетата все пак се различават по порода. Затова и годината подлежи на моделиране от нас самите.

Ако постоянни ни възпират някакви страхове, 2018-та ще бъде напрегната, непродуктивна и ужасна. Ако сме смели, положителни и решителни, нещата ще се наредят и годината ни ще е оптимистична, смята Гал Сасон.

2018 година ще е времето, в което ще опознаем добре себе си и ще разберем на какво сме способни. Ще имаме и много приятни моменти и успехи, ако сме лоялни към приятелството си, допълва астрологът.

Според него 2018-та ще е ключова за България и ще отвори страхотни шансове пред българите. За да се осъществят плановете ни обаче, не бива да се поддаваме на опасенията си, а да бъдем по-позитивни, целенасочени и оптимистични.

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme