Случаят Стивънвил – извънземните преследвани от военни

Случаят в тексаското градче Стивънвил се смята за един от най-достоверните ни контакти с извънземните 

Местните жители питат как да действат при атака на извънземните?

Малко след 18,30 ч. на 8 януари през 2008 г. повечето от жителите на американското градче Стивънвил се готвят за поредната си скучновата вечер. В 18,45 ч. обаче едно събитие в небето ще промени живота на тези, които са имали шанса за го зърнат с очите си. От техните разкази впоследствие ще се роди случаят „Стивънвил”, който се смята за един от най-достоверните ни контакти с чужда цивилизация.

„Първо се появиха четири диска в небето, които излъчваха ослепителна бяла светлина. След това към тях се присъединиха още пет НЛО. Всички заедно започнаха да сменят цвета на светлината и да правят различни фигури в небето. Това, което ме порази, беше скоростта, с която се прегрупираха. Сякаш гледах някакъв видеомонтаж. Първо бяха в ромб, но за едно мигване на клепачите вече бяха в триъгълник.

stivwnvil1_resizedНад 70 жители на Стивънвил станали свидетели на светлините в небето

Имах чувството, че се телепортират, защото няма как машина да извърши толкова бързо движение. В такива случаи си казваш – полудял си, тичай при психиатъра. Добре че с мен беше колегата, за да потвърди, че и той вижда същото” – рапортува в типичния си стегнат стил бившият вече градски шериф Лий Гейтън.

При гледката с извънземните той бързо забравя за намерението си да се излегне пред камината и бързо се връща в полицейското управление. Там, съвсем естествено, го очаква истинска суматоха. Колегите му са залети от обаждания на притеснени граждани, които са видели светлините в небето, и питали какви са инструкциите при атака на извънземни. Впоследствие преброихме общо 80 сигнала. Всички разказваха точно това, което бях видял и аз. Светлини в небето, които бързо се прегрупират.

stwvwnvil2_resized

Иначе Стивънвил е скучно провинциално градче в Тексас

Фермерът Патерсън дори твърдеше, че над ранчото му минал метален диск с размерите на 3 футболни игрища. Друг твърдеше, че бил отвлечен барабар с пикапа и кучето си, но това май са фантасмагории на гражданите ми” – допълва бившият шериф.

В Стивънвил бързо се разчува за гостуването на извънземните. Скептиците обаче се питат защо само 70 души от 17-хилядно градче са станали свидетели на извънредното събитие с НЛО. Защитниците на идеята, че извънземни са идвали да огледат този район лесно обясняват този факт. „Всичко се случва на 8 януари, вечерта. Навън е било кучешки студ. Нормално е било повечето хора да са си били вкъщи, на топло пред телевизора” – усмихва се уфологът Патрик Голин.

Военните не коментират събитието. Чак на 28 януари военното командване си позволява да пусне суховато съобщение, в което признава, че на 8 януари вечерта са се вдигнали 2 изстребителя F-16, които са били последвани от още два. Така униформените, без да искат, още повече засилват подозренията, че извънземни наистина са посетили Земята и този път НЛО са решили да не прикриват следите си.

Автор: Станимир Тенев

Източник: chudesa.net

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme