Вашето име разкрива, дали ще бъдете богати

tablica1-ime_resizedЗа някои хора парите на представляват голяма грижа, дори и не се трудят много, за да печелят, защото кеш просто се залепват. От друга страна има много хора, които работят усилено цял живот, а печелят малко и винаги остават на същото положение.

Ако сте се чудили защо това е така, отговорът може да намерите в нумероложката матрица от името на всеки човек, т.е. в числото, което отговаря за пари, работа и богатство.

Първо напишете вашето име и фамилия, така в таблицата под текста намерете числото, което отговаря на всяка буква. След това е необходимо да съберете цифрите от името и фамилията отделно, а след това да събирате числата, които получавате, дотогава, докато получите едноцифрено число, което е вашето.
tablica2-ime_resized

Лично число 1

Стреми се към това винаги да бъде първи. Тези личности се трудят перфектно, за да изпълняват служебните си задачи, защото знаят, че от това зависи тяхното самочувствие. Никога не разчитат на други хора и не разчитат на чуждата помощ. По правило печелят много добре, но никога няма да бъдат милионери. Тях повече ги интересува работата, отколкото придобиването на капитал.

Лично число 2

Тези личности винаги до себе си имат партньор, който им помага за това как да спечелят пари. Техният партньор обикновено издържа, работи, или предоставя условия, за да могат да реализират работния си потенциал. Двойките се изявяват най-добре, когато работят в групи или екипи и тогава те най-много печелят и напредват.

Лично число 3

Тези личности може би най-много обичат парите, но до тях стигат много трудно, ако успеят собствения бизнес да го свържат със своята нужда от забавление, тогава пари няма да им липсват. Поради липса на усет за определена работа тези личности често са с несигурни доходи. Тяхна основна характеристика е творчеството.

Лично число 4

Тези личности в живота нищо не постигат лесно и винаги трябва да се помъчат, ако искат нещо да се получи. Също така трябва да полагат невероятни усилия за всеки техен успех и да се освобождават от партито заради работа. Често можете да чуете да отказват, неща, които обичат, защото в тях няма достатъчно капацитет за увеличаване на доходите. Въпреки това, не са способни винаги да предоставят материална сигурност и мир. Четворките са големи работохолици.

Лично число 5

Тези личности са волни натури и тяхната най-голяма печалба се очаква в пътуванията, или в чужбина. петиците са много адаптивни личности, които имат добра интуиция. Също така имат и способността, да не харчат много пари. Може да се каже, че шестиците получават там, където другите дават. Поради тяхната приспособимост, те са готови да работят всичко и никога няма да бъдат бедни.

Лично число 6

На тези личности са им необходими хора, които са съмишленици и с които ще се свържат. Шестиците осъществяват най-големия си успех чрез семеен бизнес. Основният парадокс пир тях е, че колкото повече дават, толкова повече имат. Ако те не успеят да се реализират в общност, може да се случи цял живот да прекарат в бедност.

Лично число 7

Тези личности успяват на намерят най-рационалния път за осъществяване на своя потенциал. Най-много обичат, когато разкриват чужди тайни, защото това им върви отръки, а също така могат и солидно да печелят по този начин. Седмиците са в състояние да пожертват пари само за да работят това, което искат и това, в което вярват. Ако съдбата е такава, че да не трябва да се грижат за финансите и да се посветят на тези неща, които обичат, тогава те ще бъдат абсолютно щастливи.

Лично число 8

За осмиците е важно да бъдат добре платени за това, което работят. Те никога нищо не правят доброволно, защото професиите, в които няма доходи просто не ги интересуват. Те не са в състояние просто да печелят пари, но са способни и да ги удвояват. Една от основните им характеристики е, че знаят къде трябва да влагат пари.

Лично число 9

Деветките търсят работа, която ще им донесе бърза, лесна и голяма печалба. Личностите под това число и парите са в сложни отношения. Тяхната основна функция е нетърпимостта, а това за тях е голяма пречка в работата. Ако деветките осъзнаят, че труда не винаги трябва да им се изплати от първия път, имат голям шанс да се реализират.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme