Какъв любовен урок трябва да научите през 2018 г. според вашата зодия?

zodii-liuboven-urok_resized

През новата година със сигурност ще намерите урока, който трябва да научите. Остава обаче за вас дали ще научите нещо от него или ще го игнорирате. Ако го пренебрегнете, имайте предвид, че урокът ще се върне отново.

Цикълът ще бъде повторен, докато не се освободите от него. Когато звездите създават пречки, ги разглеждайте като проблеми, които трябва да решите, а не като тежест. Погледнете кои уроци ще научите за любовта през новата година.

Овен

Обикновено имате самочувствие в живота и в любовта и 2018 няма да бъде изключение. Но ще трябва да се научите как да спрете прибързаните изводи и понякога да изпълнявате нуждите на партньора си. Останете скромни. Двама души са въвлечени във взаимоотношенията, а не само с вас. Посъветвайте се с Рак за любовните си тайни.

Телец

Нуждаете се от връзка, която ще ви накара да мислите, а може би вече сте я намерили с вашия партньор или приятели. Но любовта ви все още се нуждае от зрялост и е важно да научите разликата между любовта и привързаността. Потърсете съвет от Стрелец.

Близнаци

Когато Близнаците търсят партньор, това обикновено е техният отдавна изгубен близнак. 2018 ще ви научи, че този близнак е във вас. Вие сте си най-добрият приятел. Това е единственият начин да спрете разхищението на връзките си. Сега е страхотно време да попитате някой Водолей как да спасите индивидуалността си.

Рак

Когато сте влюбени, няма нужда да затваряте черупката си. 2018 ще ви осигури безопасно място, където можете да бъдете едновременно силни и меки. Вашето предизвикателство е да се научите как да спрете да стигате до крайности. попитайте Лъв, какво означава да си смел.

Лъв

Искате да бъдете в центъра на вниманието, но 2018 ще ви покаже какво сте направили. Гордостта ви може да ви донесе няколко връзки, които няма да работят. Тази година ще ви научи да обичате наистина. Когато научите този урок, най-накрая ще престанете да се опитвате да докажете нещо. Помолете Стрелец да се грижи за вътрешния ви огън.

Дева

През 2018 г. ще започнете да се наслаждавате на стабилността на връзките си. Тази година ще научите как наистина да имате достъп до тези връзки. Изследването на нови структури в партньорството ще ви даде ясно определение за любовта. Посъветвайте се с Риби.

Везни

Вие търсите чудесни нови начини да не сте сами със себе си. Да бъдете заобиколени от хора, които ви обичат, но през 2018 г. се опитайте да се погрижите за вътрешния си огън. Намерете начин да бъдете един и същ човек и да изследвате сами нови територии.

Скорпион

Ще преживеете истински обрати в романтичните взаимоотношения. Тази година ще се научите как да се справите с тях. Когато любовта на живота ви заплашва да ви нарани, имате желание да се защитите и да се върнете наранени. През 2018 г. трябва да научите как да контролирате това желание и как да определите местата, които наистина трябва да унищожите. Попитайте Телец за това как да се грижите за връзките си.

Стрелец

2018 искате да се отървете от проблемите и тайните, които държите дълго време. Тази година нещо изненадващо се случва в любовния ви живот и може да промени виждането ви за романтични взаимоотношения. Без значение какво вярвате, когато става въпрос за любов, тази година е време за нова философия. попитай девица за това как успя да се побърка.

Козирог

Нека 2018 бъде вашата година на освобождаване. Унищожете стените, които сте издигнали. Предизвикайте възгледите си за семейството и работата. Тази година ще ви донесе някои болезнени уроци, които да ви помогнат да намерите истинската любов. Помолете Овен и избягвайте да бъдете наранени от неизпълнените очаквания.

Водолей

Тази година непрекъснато ще искате да се държите зле. Има време и място, където можете да покажете своя гняв. Тази година ще ви научи няколко урока за говорене и мълчене. Попитайте Везни как да успеете да задържите публиката си.

Риби

Тази година ще ви научи как да се придържате към вашето си. Искате да изследвате романтични взаимоотношения, но този път посещавате тази територия в мечтите си. Това означава, че трябва да сложите край на връзките, които само ви разстройват. Помолете Скорпион да ви посъветва, как да се защитите.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme