Дух на булка причинява катастрофи в Русия

duh-bulka_resized

Пореден случай на дух, бродещ по пътищата, привлече вниманието на специалистите по паранормални явления. Този път случката е от Русия, а главен герой в нея е призрак на млада жена, който се скита из местност, намираща се недалеч от Москва.

Става въпрос за трасето между градовете Литкарино и Люберц, където според очевидци, многократно е засичана безплътна фигура на дама.

В този участък напоследък са ставали доста фатални пътни произшествия, поради което мнозина наричат това място трасето на смъртта. Участъкът е осеян с паметници, цветя и кръстове, а местните хора с ужас говорят за него.

Много от тях все още не могат да си обяснят каква е причината на многобройните тежки катастрофи тук и допускат, че най-вероятно над тази отсечка тегне някаква прокоба. Други пък са на мнение, че бродещият по тези земи призрак е основен виновник на трагичните инциденти.

Някои от хората не само смятат, че тук витае душата на покойник, но дори са повече от убедени, че са я виждали със собствените си очи. Сред тях е и младо момиче, което описва предполагаемия призрак като девойка, облечена в светли одежди.

Свидетелката дори опитала да заснеме видението, но получените кадри са доста неясни, а и много от познатите ѝ не ги смятат за действителни.

Според местните жители духът, който причинява всичките тези беди, е на млада жена, починала в деня на сватбата си. Говори се, че колата, която превозвала нея и младоженеца по време на сватбената церемония, катастрофирала именно тук, след което булката издъхнала.

Изглежда душата на покойницата продължава да е свързана с мястото и броди тук, опитвайки се да намери утеха.

Снимки: sanovnik.bg Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme