Рибари открили човекоподобно извънземно

nlo-covekopodobno_resized

Разсекретени документи за НЛО свидетелстват, че група учени и медицински специалисти от няколко страни изследват човекоподобно същество, което остава живо след взрив на НЛО, който произхожда на 62 километра от Кадяка в Аляска. Годината е 1989.

Взривът на космически кораб на 31 май или 1 юли през 1989 година е разкрит след като военните съобщения са прихванати от радиста на един от риболовните кораби. Екипажът на друг риболовен кораб случайно хванал в мрежите си блестяща черна капсула. Тя била с дължина 7.5 метра и явно била изхвърлена от космическия кораб след взрива. Смаяните рибари известили военните власти едва след като открили в капсулата хуманоид, напомнящ малко момченце.

По тяхното описание създанието било с ръст малко над 1.5 метра. То имало очи, нос и уста, но било плешиво и без зъби и на всяка ръка имало по три пръста. Това разказва Джези Ферон, който събира както военните, така и гражданските свидетелства по случая. По разкази на рибарите съществото се движело в кръгове и явно страдало от някаква травма, която лекарите не знаели как да излекуват, за да му помогнат.

Чиновникът от бреговата служба на Аляска отрича наличието на каквито и да е данни за взрива на НЛО или за откриването на човекоподобно същество, което било спасено. На неговите думи се противопоставят Джези Ферон и членовете на екипажа на риболовния кораб.

Те съобщават, че съгласно прихванатата военна радиограма хуманоида бил доставен в секретна болница и поставен под денонощна охрана. Военните събирали екип от лекари и учени от Германия, Франция и дори Русия, разказва Ферон.

Медиците и учените разговаряли по радиостанцията с лекар от Полша и тъй като самият Ферон бил поляк по произход, съвсем лесно разбрал какво точно си говорели. Основната идея на разговора им била, че съхранението на извънземното е най-важната задача, с която трябва да се занимават в момента.

През това време военните правят нещастни опити да установят какво точно се е случило с космическото тяло, с което човекоподобното същество се разбива в земята. Желанието им било да изучат технологията и да разберат дали на обекта има други оцелели или мъртви същества, защото, пак по думи на Ферон, не им се вярвало, че малкото извънземно е пропътувало своя космически път съвсем само.

Снимки: sanovnik.bg Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme