Намериха ли ловците на НЛО абсолютно доказателство за живот на Марс?

mars-zivot-nlo1_resized

Ловци на НЛО намериха абсолютното доказателство за живот на Марс! Според най-новите твърдения снимка на НАСА показва малко човекоподобно същество, което наднича иззад скала. При това само на метри от ровъра на НАСА.

Преди повече от 10 години странен шестинчов скелет бе открит в пустинята Атакама в Чили, като според някои разбирачи по темата става въпрос за извънземни посетители, катастрофирали на земята.

Според запознати с темата този път става въпрос за представител на същия вид. Оригиналната снимка била направена от камера на Марс и показва скалистия пейзаж на Червената планета. Най-отдолу, в центъра на снимката обаче е се забелязва нещо много странно.

Интересната аномалия е странно създание, което прилича на марсианец, пише посетител в Youtube. Той направил експеримент, оцветявайки очите на главата, така че по-лесно да бъдат забелязани, запазвайки оригиналните изображения. Същият юзър твърди, че съществото му заприличало на хуманоид, напомнящ извънземното от Атакама, с приблизително същия размер – около 6 инча.

Според други коментари формите на съществото подсказват, че то е на жена от Марс.

Скот C. Уоринг, редактор в UFO Sightings Daily, потвърждава, че фигурата на снимката е на марсианец от изчезващ вид.

„На снимката на тази човекоподобна фигура аз мога да различа глава, гърди, рамене, ръка, крак, коляно и стъпало, коментира Уоринг. Според Paranormal Crucible (Youtube юзъра) височината й е около 6 инча… Съгласен съм. Това е вид, който все още живее на Марс, но е доста малоброен . Мистериите на Марс просто се разкриват една по една“.

Предвид ръста на хуманоида Paranormal Crucible също потвърждава, че това е същият вид като този от Атакама.

През 2013 г. обаче, след ДНК тестове на малкия скелет, беше обявено, че нещото, открито в Чили, не е извънземно, а човек с „интересна мутация“.

Според скептиците обаче, най-вероятно става дума за парейдолия (парейдолическа илюзия).

Все пак вижте и оригиналната снимка на ровъра Кюриозити, публикувана от НАСА.

mars-zivot-nlo2_resized

Най – отдолу в центъра на снимката Paranormal Crucible –   различава силуета.

Източник: megavselena.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme