Узнай бъдещето си още сега само с няколко мъниста

mwnista1_resized

Мънистата се считат за едни от първите накити, които нашите предци носели по телата си. В миналото те били актуални не само сред дамите, но и сред представителите на силния пол. Освен като украшение обаче те се използвали и в качеството си на магически предмети за предричане на бъдещето, тъй като хората вярвали, че те имат специална енергия.

Предричане на бъдещи събития с помощта на мъниста е практика, популярна още в древни времена. Хората, населяващи земите на Индия, често се допитвали до пъстрите зрънца, за да разберат какво ги очаква. Използвали ги преди да поемат на път или когато имали някакви съмнения, свързани с личния живот.

Съществуват най-различни гадания с мъниста, като някои от тях са по-сложни. Други обаче са изключително елементарни и могат да се извършат у дома. Точно с такъв ритуал за вещаене на бъдещето ще ви запознаем днес. Преди да пристъпите към него обаче, трябва да имате предвид определени правила.

Гадаенето с мъниста трябва да се извършва в помещение, в което сте сами. Добре е да го извършите, докато сте напълно спокойни и здрави. Иначе има риск резултатите, които получите при него, да са нереалистични. Ето го и самият ритуал!

mwnista2_resizedПригответе си няколко мъниста от светъл цвят и също толкова мъниста, оцветени в тъмна багра. Поставете ги в буркан или купа, разбъркайте ги, след което ги посипете с ориз и заравнете нивото на зърната.

Затворете очи и помислете за това, което ви интересува най-много. Започнете да рисувате триъгълник в ориза. После прокарайте пръсти през фигурата и се опитайте да вземете някое от заровените мъниста.

Ако видите, че той е със светъл цвят, намеренията ви ще се осъществят скоро. Ако обаче баграта му е тъмна, по-вероятно е плановете ви да се провалят или да станат реалност чак на по-късен етап.

Автор: Кристина Черникова

Източник: sanovnik.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme