21 декември (четвъртък) ще е най-лошият ден в годината

zena-depresia_resized

21 декември (четвъртък) ще бъде най-гадният ден за 2017 г.

На тази дата отбелязваме зимното слънцестоене; денят ще бъде най-кратък, а нощта – най-дълга. Освен всичко това, 21 декември ще бъде най-некъсметлийският ден за всички знаци от зодиака.

Ако търсите научно обяснение, зимното слънцестоене се случва всяка година, когато слънцето е максимално ниско над хоризонта и с това настъпва астрономическата зима в Северното полукълбо. Това се случва около 21 декември и тогава денят е с най-малка продължителност, а нощта е най-дългата в годината. Освен това ще наблюдаваме и ретрограден Меркурий.

Думата „слънцестоене“ е с латински произход и означава „слънцето стои неподвижно“, пише сайтът на Earth sky.

А когато има промяна в сезоните, това подсказва неизбежния въпрос: нещо лошо ли ще се случи? Ако говорим от гледна точка на астрологията, отговорът е по-скоро да.

На 21 декември Слънцето влиза в Козирог. Според прогнозите на световноизвестната астроложка Сюзън Милър за Козирога краят на годината ще е труден. Това ще се отрази и на останалите знаци от зодиака заради положението на Слънцето в Козирог и защото нашият слънчев знак е най-мощният.

През този ден може да се чувствате по-тъжни от обичайното и да нямате настроение за нищо. Не позволявайте това да се отрази на отношенията ви с другите и не го използвайте като извинение, за да не изпълните задълженията си за деня.

Източник: vesti.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: