Пълен кошмар: Истинската къща на ужасите бе открита в Япония

koshmar-yponia_resized

Само на няколко километра от японската столица Токио властите са открили истинска къща на ужасите. Жилището е било собственост на 27-годишния Такахиро Шираиши и в него са открити 9 обезглавени тела, като главите на жертвите са съхранявани в хладилни чанти.

Предполага се, че убийствата са извършени в рамките на два месеца, а разследването е стигнало до Такахиро, след мистериозното изчезване на жена от Токио, която си търсела партньор за самоубийство.

Сградата, в която живеел 27-годишният японец, се намирала югозападно от столицата, в префектурата Канагава. Смята се, че именно там са извършени серията от убийства.

При огледа полицаите първо попаднали на ужасяващата хладилна чанта, която била поставена точно до входа. Главите на убитите били покрити със специален пясък за котки, който имал за цел да замаскира миризмата.

Съседите обаче казват, че са усещали миризма като от канализация от апартамента. Когато направили по-сериозен оглед, полицаите открили наистина ужасяваща гледка – в апартамента били скрити разгащите се останки на осем жени и един мъж.

Четирима от убитите били тинейджъри, четирима – около 20-те години, а един от убитите е бил само на 13 години.

Мъжът се свързвал с тях чрез Туитър и ги нападал още при първата им среща. След това ги отвеждал в апартамента си, убивал ги и разчленявал телата им, а след време хвърлял отделните части на боклука.

Убиецът работил почасово като скаут, а преди това работил на каса в супермаркет. Арестуван е веднъж заради връзки с организираната престъпност, но е освободен с условна присъда.

Преди да бъде заловен, Шираиши е споделя пред баща си, че обмисля да се самоубие, а неговите близки казват, че е страдал от депресия.

Източник: sanovnik.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme
%d bloggers like this: