Тази индийка се върна от смъртта и разказа за отвъдното! Никога не сме предполагали, каква е истината!

bwlgarka-smwrt_resized

Шоуто по ТV7 “Усещане за жена” представи на зрителите си една наистина невероятна история.

В жива връзка от Хонг Конг по Skype водещата Гергана Стоянова разговаря с индийката Анита Мурджани.

Дамата разказа в ефир как е възкръснала след 4-годишно боледуване от рак.

“Имах лимфома. Туморите бяха станали големи като лимон и бяха по цялото ми тяло.

На 2 февруари 2006 г. изпаднах в кома, след като бях минала през всички възможни традиционни и нетрадиционни лечения. Но тялото ми отказа напълно”, започна разказа си Анита. “Тялото ми не функционираше, но съзнанието ми сякаш се беше отделило и усещах щастие. Можех да видя тялото си отстрани, а то беше около мен, дори когато лекарите казаха на семейството ми, че няма да се събудя”, разказа индийката.

Тя допълни, че освен че е чувала е и изпитвала чувствата на околните.

“Докато бях в кома, в мен настъпи едно състояние на яснота, което ми позволи да разбера, защо съм се разболяла от рак. Той беше възникнал, защото никога не бях обичала себе си и имах много страхове”, продължи разказа си Анита, която е написала и книга за невероятните си преживявани и чудото на изцелението си.


“В това пространство, в което се намирах, усещах присъствието на баща ми, който ми каза:

“Хайде, върни се!”. Но аз не исках, защото тялото ми беше толкова болно”, продължи изумителния си разказ Мурджани, чийто баща към онзи момент е бил покойник от 10 години. След като осъзнала обаче причината за страшната болест рак, тя разбрала, че може и да се излекува от нея.

“Осъзнах, че като си отиде страхът ще си отиде и ракът”, каза Анита. Според нея обаче не всеки, който изпадне в такова критично здравословно състояние има шанс да се върне – на някои хора просто им е дошъл часът да отидат в отвъдното, а на други – не.” След всичко, което ми се случи дефиницията ми за Бог се промени, въпреки че винаги съм била вярваща. Според мен Господ е във всеки и във всичко, а не е човек или духовно същество. В онова пространство, в което бях, се слях с Бог”, обясни индийката.

Пет седмици след като се завръща в тленното си тяло, Анита е напълно излекувана от рак. “Започнах да изпитвам обич не само към ближните си както пише в Библията, а основно и към самата себе си. Затова хората, които получат лоша диагноза не трябва да се притесняват и да мислят само за нея, а трябва да вършат неща, които ги правят щастливи и да се радват на живота”, съветва Анита, чиято книга вече е преведена и е на българския пазар.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme