Ето какво те съветва нумерологичният хороскоп през декември

horoskop-dekemvri2017_resized

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през студения декември, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

1. Позволете си да не сте най-добрите

За вас декември ще е изключително забавен. Месецът ви носи интелектуална свобода. Оставете грижите и приемете експериментален подход към живота. Опитайте нещата, които винаги са ви били интересни, но не ви е оставало време. Гледайте на всяка грешка, като шанс да научите нещо ново. Оставете другите да са по-добри от вас. Отпуснете се и се забавлявайте.

2. Забавлявайте се и оставете сериозните теми за догодина

Влизате в месец, в който трябва да насочите вниманието си към дома и обществото. За щастие сте в един по-ваканционен период и ще прекарате повече време в компанията на семейството. Излезте от комфортната рутина и разбъркайте нещата. Ходете на партита и се наслаждавайте на празничните традиции. Теми, като религия и политика, трябва да бъдат оставени за друг път. През новата година ще имате достатъчно време, за да ги обсъждате. Декември е месец за веселие и безгрижие.

3. Открийте в какви ви бива

Декември ви подканя да се обърнете към вътрешното си аз. То ще ви вдъхнови да поемете един по-съзнателен път в живота си. Вглъбете се в сериозна работа, която няма общо с рутинната. Точно сега е моментът да се научите как се пекат торти, как се шият дрехи или се коват мебели. Открийте скритите си таланти и ги използвайте. Ако ви обземе безпокойство, просто повтаряйте по няколко пъти нещата, които правите, за да сте сигурни, че всичко протича както е редно.

4. Следвайте тенденциите и няма да сбъркате

За вас декември е месец, в който да се впуснете в търсене. Организационните ви умения ще бъдат необходими за провеждане на бизнес срещи и постигане на точно определени цели. Понякога сами се противопоставяте на шансовете в личния живот. Вместо да се стремите да промените тенденцията – последвайте я. Нужно е да обясните ситуацията на най-близкия си човек, за да не се почувства пренебрегнат. Празниците ще са малко по-дълги за вас, резултат от усилената ви работа. Винаги гледайте цялата картина на събитията.

5. По-добри сте от всякога

Празничният дух ви превзема и знаете, че декември ще е специален. Обикновено сте доста критични, но този месец проявявате снизхождение. Склонни сте да прощавате грешките на другите и да се вглеждате по-често в добрите им качества. Това ви прави щастливи. Ако някой ви моли за прошка – дайте му я с готовност. Няма смисъл да живеете в миналото, когато бъдещето обещава да е толкова весело.

6. Добрината ви се връща

Декември е изпълнен с много нови възможности. Поемате нов проект, а това ще ви донесе дивиденти. Дипломатическите ви умения водят към сигурна победа. За разлика от предишните на вашата позиция, вие знаете как да изведете най-доброто от хората. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да я поискате. Периодът е от онези, в които социалните ви контакти са особено ценни. Околните ви ви връщат услугите, които сте им направили.

7. Следвайте сърцето си

За вас декември е месец на екипната работа. Обикновено се доверявате на ума. Този месец обаче е добре да дадете предимство на сърцето. Колкото по-емоционални сте, в толкова по-добри партньори се превръщате. Чувствайте се свободни да изразявате предаността си към тези, които са в сърцето ви. Смятате, че чувствата ви са очевидни, но вашите близки ще се радват да потвърдите подозренията им. Ако сте самотни, то има голям шанс да срещнете сродната си душа на някой от многобройните празнични партита.

8. Отново скачате на емоционалното влакче

Декември идва с върхове и спадове за вас. Влизате в месец, в който ще сте стимулирани на интелектуално ниво. Актьорската игра може да ви е много забавна, дори в ежедневните ситуации. Трудно ви е да изразите чувствата си, тъй като думите просто не ви достигат. Ако не се вземете в ръце, хора, които обичате, ще си тръгнат от вас. Намерете конструктивен начин да се справите с чувството на неудовлетвореност. Една ежедневна разходка може да се окаже терапевтична. Празниците винаги се превръщат в емоционално влакче, на което е важно да се качите.

9. Извънредната работа си струва

Грижата за бизнеса е името на участието в самата игра е движеща сила за вас. Декември ви подканя да увеличите производителността си. Може да се наложи да работите на празниците. Извънредният труд е голяма възможност. Ако се почувствате претоварени, помолете околните да поемат задълженията ви. Делегирайте малките задължения и се фокусирайте върху основното.

11. Слейте се със света – той ви чака

Декември ви кара да търсите начини да бъдете полезни за околните. Поемете задълженията на партньора или се погрижете за болен роднина – това ще повдигне празничния ви дух. Когато не сте заети да вършите добро, то се насладете на романтичните моменти. Ако сте самотни, лесно ще намерите любовта на празнично парти. Удовлетворете нуждата си от сливане със света.

22. Глезете се и всички ще са доволни

Домът, семейството и отговорностите ви зареждат положително през декември. Влизате в месец, който носи удовлетворение от домашните занимания. Готвенето на храна за любимия и семейството, събирането на близки на вечеря и изпълняването на желания ви насочват в правилната посока. Когато грижата за околните ви изтощи, отделете малко време само за себе си. Това включва всичко – от релаксиращ масаж, до гурме ястия. Когато задоволявате собствените си желания, инстинктите ви процъфтяват. Лесно е да обичаш, когато се чувстваш глезен.

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme