Разкриха страшна конспирация! Световният елит в сговор с рептилите крие Нибиру с помощта на Луната

nibiru-konspiracia_resized

Мат Роджър, отявлен привърженик на теорията за унищожаване на Земята от Планетата Х, твърди, че Нибиру продължава да се приближава към Слънчевата система, но земният елит в сговор с рептилите крие това от жителите на Земята с помощта на Луната, пише Езорейтер. Ето ви още една интересна роля на естествения спътник на Земята!

Някои твърдения на привържениците на теорията за планетата Нибиру просто изумяват. Първо те ни я съобщиха през септември, а след това отложиха датата на Апокалипсиса за октомври, ноември и така нататък. Така се случваше миналата, и по-миналата, по-миналата години.

Но нищо не се случва. Ръководството на НАСА дори излезе с официално опровержение на теорията за Планетата Х, доказвайки напълно убедително, че такава няма и не може и да има.

Изглежда всичко е ясно, но ето в какво се крие бедата: американската агенция е казала вече толкова много лъжи относно космическите изследвания, че всяко едно твърдение на НАСА се възприема от земляните като поредната лъжа.

И дори и да бъде казана истината, в нея ще се усъмнят доста хора, така е устроено нашето съзнание.

Затова разговорът за Нибиру продължава, а поддръжниците на тази теория намира все по-интересни оправдания, защо ние все още сме живи, и накрая, кога ще пристигне дългоочакваната планета Х: все пак да се живее в очакване на края на света е малко по-лошо, отколкото той да бъде изпитан веднага, при това от всички заедно. На това са посветени и твърденията на Мат Роджърс.

Според него, правителствата специално разпръскват химически вещества в небето, за да не виждаме Нибиру, За това също се използват Луната и Слънцето.

Между другото, поддръжниците на християнската идея за Апокалипсиса се съгласяват, че преди края на света действително ще има голям брой небесни знамения, които хората ще тълкуват по най-различен начин.

Източник: превод и редакция: БЛИЦ

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme