Ако се събуждате често между 1 и 3 часа през нощта, това има логично обяснение, а между 3 и 5 също

swn-swbuzdane_resized

Тялото е невероятен механизъм. В него по време на сън се появяват много химически реакции и промени, много от които са свързани с нещата, които правим през деня.

Ако се събуждате между 23:00 и 1:00 часа

Това време е свързано с жлъчния канал.

Тялото разгражда мазнините, които сте приели в тялото си през деня. Събуждането по това време означава, че е време да промените диетата.

Също така, пробуждането по това време може да означава, че задържате негативни емоции, последвани от гняв към себе си или към другите. Вашите грешки, или тези на околните ви държат будни.

Ако се събуждате между 1:00 ч. и 3:00 часа

През това време тялото се грижи за черния дроб, който е почистващото средство на тялото ни.

Събуждането в тези часове може да означава, че товарите черния дроб. Вашето тяло ви предупреждава да промените диетата си и да намалите алкохола.

Също така, събуждането през това време е свързано с отрицателни емоции като гняв и вина, а това ви пречи да се отпуснете.

Ако се събуждате между 03:00 и 05:00 часа

Тази част на денонощието се свързва с белите дробове. По това време дробовете се преч. Ако се събуждате между три и пет през нощта, това може да е знак, че белите дробове са претоварени със замърсен въздух или цигари. Възможно е и да приемате прекалено тежка храна.

Ако се събуждате между 5:00 и 7:00 сутринта.

Събуждането в тези часове е свързано с дебелото черво. Също така може да означава, че тялото ви е дехидратирано и му липсва вода.

Когато става въпрос за емоции, събуждането в 5 и 7 сутринта е свързано нетърпимостта, празнотата и несигурността. Също така, това може да означава, че в живота ви предстои промяна.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme