Интуицията е най-силна при тези зодии

zena-intuicia2_resized

Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато усетят, че нещо ще се случи, то винаги се случва.


Тези зодиакални знаци трябва да се водят от интуицията си, когато взимат решения, защото тя е безпогрешна.

Риби

zodiak-ribi_resized

Представителите на зодия Риби се славят като най-големите мечтатели в зодиака. Те имат необикновено силно въображение, с което често си изграждат фантастичен свят, който никога няма да съществува в реалността.

Но въпреки че изглеждат наивни и твърде далеч от реалността, Рибите не са зодия, която може да измамите, защото имат свръхестествена интуиция, която им показва кога един човек ги лъже и кога е искрен.

Скорпион

zodiak-skorpion_resized

Проницателността на Скорпионите е достойна за признание. Те с лекота могат да прочетат мислите ви и дори да смятате, че сте успели да скриете нещо от тях, в действителност това не е така.

За представителите на водната зодия е фасулска работа да усетят истинските ви намерения, колкото и добре да сте ги маскирали. Те няма да се притеснят да ви кажат истината в очите, ако подцените интуицията им.

Рак

zodiak-rak_resized

Често Раците изглежда като недружелюбни хора, затворени в своята черупка, но причината за това е, че те се опитват да научат колкото се може повече за вас от пръв поглед.

Помага им техният вътрешен глас, който един Рак никога не би пренебрегнал. Представителите на този знак са в пълна хармония със своите чувства, а интуицията ясно им показва с кого може да се сближат и за кого да забравят.

Стрелец

zodiak-strelez_resized

Въпреки че имат силни интуиция, Стрелците рядко се вслушват в нея, особено ако са изправени пред нещо ново и авантюристично. Огненият знак не се спира по пътя към ново приключение, дори шестото чувство да му казва, че е по-добре да отстъпи.

Един Стрелец е много добър анализатор на фактите, но ако комбинира знанията си с чувствата, ще имат много повече успехи.

Автор: Antonia Rumenova

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme