Ученият Франк Хогербец със зловещо предупреждение: След Суперлуната идат чудовищни земетресения! (ВИДЕО)

frank-ucen-zlovesho_resized

Холандският изследовател Франк Хогербец предполага, че след суперлуната, която наблюдаваха земляните на 3 декември, нашата планета я очакват изключително силни земетресения. Все пак суперлуната бе последвана и от парад на планетите, който добави сеизмична активност на земята, пише Езорейтер.

Ученият дори е качил клип в мрежата по този повод, в който той подробно обяснява какво и как ще се случи. При това, Хогербец веднага прави уговорка, че това са негови лични сметки и няма нищо против ортодоксалните учени да му се присмиват за тях, пълните луни така и така силно влияят върху сеизмичната активност на нашата планета, защото те не слушат мненията на академиците.

Обърнете внимание, че именно по време на пълнолуние и суперлуна на Земята започват да се случват най-мощните земетресения. За това, всъщност, с знаели хората още от древни времена, и само нашите учени си правят вид, че ако Луната се нареди в една линия със Сатурн и Меркурий, това нищо не означава. Това е дълбоко заблуждение, а ако Меркурий се съедини в една линия с Уран и Слънцето, това ще окаже още по-голямо въздействие върху нашата Земя.

Според Франк Хогербец, сеизмолозите трябва да се вслушат в мнението му и поне да проверят на практика неговата теория, която може да е много по-полезна от всичките съвременни прибори. За това е достатъчно да се наблюдава сеизмичната активност през следващата седмица и да се съпостави със Суперлуната и парада на планетите.

Източник, превод и редакция: БЛИЦ

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme