Индийски екстрасенс със зловеща прогноза: На 31 декември 2017 ще се повтори ужаса с гигантското цунами от Коледата през 2004-а! Бедствието ще е огромно (СНИМКИ/ВИДЕО)

prorok-india1_resized

Светът още не е забравил ужасното земетресение в Индийския океан на 26 декември 2004 г., което предизвика огромно цунами, отнело живота на множество жители на Индонезия, Индия, Шри Ланка Тайланд и други страни от региона. Гигантската вълна тогава стигна чак до ЮАР, на 7000 км от епицентъра на труса – остров Симелуе.

2017 година също ще си отиде ужасно. На 31 декември цунами ще удари 11 държави и щетите ще са огромни. Това пророкува индийският екстрасенс Бабу Калаял, който е известен с точните прогнози за бъдещето и с това, че работи съвместно с учени от няколко университета.

Бабу Калаял е изпратил предупреждението си до правителството на Индия още през септември и сега от тази информация все повече се интересуват хората и ръководителите на страните, посочени в разрушителната прогноза на екстрасенса: Китай, Индия, Япония, Непал, Пакистан, Таиланд, Бангладеш, Индонезия, Шри Ланка, Афганистан, а също така някои страни от Персийския залив.

Бабу Калаял си сътрудничи с факултета по физика в най-големия индийски университет. Проф. Ренука е сред хората, с които Калаял си сътрудничи. Двамата дори работят по екологичен проект, съобщава esoreiter.ru.

prorok-india2_resized

Звучи невероятно но индийският екстрасенс знаел, че на Марс има вода преди учените да открият това. Той говорел още през 1998 г. за уникална екзопланета на 50 светлинни години от нашата Слънчева система, която учени от Калифорнийския университет открили, но през 2004 г.

prorok-india3_resized

Източник: Blitz.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme