Учителя: Любовта има страшни последствия, ще изпъкнат всички престъпления

BeinsaDouno_resized“Под земята се готви нещо страшно. Ако тия хора не приемат Божествената Любов, земята ще се отвори и ще ги повикат долу. Ще има една революция в природата, но не такава, каквато вие познавате. Тази революция, която сега става, е нищо пред тази, която природата приготовлява. Ще стане една такава революция, каквато светът не помни, каквато никога не е виждал. Ще бъдат разпокъсани и железници, и телеграфи.

От този свят няма да остане нищо върху земята. В утробата на тази земя ще израстне друга една култура. Кога ще стане това? – Ако не приемете Любовта. Няма да ви давам подробности по това, но четете Евангелието, там е писано, че слънцето ще изгасне, че небесните светила ще потъмнеят. Казват: „Това са заплашвания!“. Когато стане, ще видим дали това са заплашвания или не. Сега нас не ни е страх дали Земята ще се отвори, дали ще има земетресения. Тия неща за нас са маловажни.

Когато стане земетресение, нашите крака няма да се разтърсват, ние няма да бъдем на земята. Казва Писанието: „Праведните ще бъдат грабнати и дигнати във въздуха да видят Господа, а земята отдолу ще се тресе“. И грешните ще кажат на планините: „Закрийте ни от лицето на Този, Който иде“.

Както виждате, Любовта значи има страшни последствия, ще изпъкнат всички престъпления. Аз не говоря за политическите престъпления, говоря за онези най-лоши, срамни, позорни престъпления на духовните хора, които в името на Любовта са извършили тия престъпления. Не светът ще бъде съден, светът ще си замине. Ще бъдат съдени духовните хора. Грешните хора на съд няма да бъдат викани. И някои казват: „Е, не е близо това време“. Не, пред вратата е това време! И всички трябва да се молят да се отстрани този час. Божият ден е страшен!”

Беседа на Учителя Беинса Дуно – “Искаш ли да оздравееш?” – 10 февруари 1924 г., Неделни беседи, София

Автор: Калин Кирилов

Източник: portal12.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme