Изберете ангелски символ и разберете какво послание ще ви донесе

Изберете ангелски символ и разберете какво послание ще ви донесе

angelski-simvoli_resized

Тет – Болка
simvol1_resized

Когато имате симнения и тревоги в живота си, не забравяйте, че вашите негативни мисли са под ваш контрол. Те може да изглеждат демони, но вие имате власт над тях! Често визниква трудно време, когато всъщност правим голям духовен прогрес. Ние непрекъснато се изпитваме и ставаме все по-силни. И помнете, демоните се разтварят в лицето на радостта.

Той – Молитва

simvol2_resizedПозволете си да се подчинявате на Божествения Дух, който поддържа всички същества. Предложете собственат си любов на източника. Разберете силата на чистото желание, дадено в смирението. Вие сте част от Божественото и вашите молитви трябва да бъдат шепот.

Бет – Тежък тест

simvol3_resizedПредлага ви се чаша Божествено освежаване. това е дар на здраве и сила. Купата на Божествената Любов лекува вашата Душа и вашето тяло и винаги е на ваше разположение. Дори във времена на тъмнина, светлината чака да ви покаже пътя. Можете да получите тези дарби на Любовта и Светлината, когато медитирате, и ще ви подкрепят през деня.

Гимел – Наслада

simvol4_resizedДоверете се на живота и нека ви донесе добри неща. Когато изразявате възхищението си в прекрасния ни свят, вие внасяте повече радост и щастие в собствения си живот и в живота на другите.

Айн – Цвете

simvol5_resizedДайте си възможност да си починете. В сърцето ви има тихо място и трябва да ходите редовно там – не питайте, не търсете отговори, а просто живейте. Не чакайте, просто оставете светлината на Божественото отворена в сърцето си като цвете.

Мем – Съвършенство

simvol6_resizedКогато достигнете специален момент, когато всичко е перфектно, не се опитвайте да замразите момента или ще блокирате потока, който ще ви отведе до повече неща. Нека всичко се случи и вие ще разберете, че всичко има своето съвършенство.

Самеч – Творчество

simvol7_resizedАко искате да създавате нови неща в живота си, бъдете игриви и ярки в действията си. Концентрирайте се върху целите си, но не ги задържайте твърде много. позволете на творческата енергия да ви подкрепя. Признайте творческия процес – от иницииране, чрез растеж, след това отново в мълчание.

Хет – Храм

simvol8_resizedВсеки от нас има свещено място, където е в безопасност и където може да общува директно с Божественото. Прекарайте време във вътрешния си храм и почетете това място във вашето въображение.

Самач – Мъдрост

s9-mwdrost_resizedВие носите цялата мъдрост, необходима за живота на изпълнения живот. Твоята мъдрост е твоето наследство, ти си дете на Божественото. Тази мъдрост е в сърцето ти и винаги можеш да се обърнеш към нея. Ако слушаш тази мъдрост, винаги ще правиш правилния избор и ще живееш в хармония със собствения си път. Просто правиш грешки, когато забравят да слушаш сърцето си.

Нун – Миналото

s10-minaloto_resizedПризнай миналото като стъпка към настоящето. Престани да гледаш назад, на добри неща или на лоши неща. Не позволявай на вината за цялото минало да ви държи назад. Трява да се поучим от нашите грешки, но ние никога не трябва да се бием. Трябва да признаем, че никой не прави никакъв духовен прогрес без да прави грешки.

Зад – Ермита

s11-ermita_resizedОтделете време да се отдръпнете от ежедневието и да научите всичко в живота си. Просто помислете как се развива вашият живот и колко е близо или далеч от вашия идеал. Слушайте отговорите на сърцето си. Определете какво е най-важно за вас и създайте план, който да подобри ангажираността ви към идеите и целите ви.

Куф – Празнуване

s12-praznuvane_resizedНамерете начини да празнувате всичко в живота си. Не чакайте рожден ден или сватба. Маркирайте малки неща, както и важни събития. Поканете приятелите си на парти без причана. Украсете стаята си с интересни, красиви или забавни неща.

Пес – Връщане

s14-vrwshane_resizedВреме за почивка. Поздравете се за постиженията си, за вашата смелост и постоянство. Отпуснете се с добър филм или вземете успокояваща вана. Глезете себе си.

Ре – Стабилност

s15-stabilnost_resizedТова е времето за оценка на основните структури, на които е изгрпаден вашият живот. Премахнете нещо от живота си, което ви пречи. Трябва да научите как използвате времето си и принципите, на които основавате решенията си в живота, след което можете да създадете мощно бъдеще.

Шин – Надежда

s16-nadezda_resizedДори в тъмнината можем да запалим свещ. От най-малката надежда може да се развие велик лъч на Божествена радост, който да осветява всички благословии. Отворете вътрешните си прозорци и оставете ангелите в живота ви да влязат в тях.

Източник: zajenata.bg 

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme