Диск с шумерска писменост откриха на Марс! Стъпвали ли са жителите на Южна Месопотамия на Червената планета? (СНИМКИ/ВИДЕО)

mars-disk1_resized

Световните учени все по-често споделят, че Марс вероятно не е мъртва планета. Днес много изследователи признават, че на Червената планета е съществувал, а може би и продължава съществува живот. И според тях не става въпрос за някакви си бактерии, а за много по-разумни от нас същества.

Изследователите непрекъснато намират на небесното тяло различни артефакти, скулптури, останки от хуманоиди, останки от космически кораби, дори и цели градове на извънземни или марсианци, пише esoreiter.ru.

Многобройните находки на уфолозите и виртуалните археолози непрекъснато сеят съмнения дори и в умовете на най-консервативните учени. Например, в края на миналия месец алтернативните изследователи откриха на Марс гигантски и идеално равен кръг със загадъчни символи, изсечен в скала, който подозрително прилича на диск с шумерски гравюри.

Възможно ли е жителите на Южна Месопотамия някога да са стъпвали на Червената планета и да са оставили там част от своята култура? Не е изключено обаче марсианците някога да са кацали на Земята и да са научили на езика си една от първите човешки цивилизации. Конспираторите допускат подобна възможност.

Използвайки съвременните компютърни технологии, специалистите са обработили спътниковите снимки и са получили максимално ясно изображение на тайнствения диск.

mars-disk2_resized

Оказва се, че на него е нарисуван брадат човек с протегната ръка. Някои уфолози веднага предположиха, че в скалата има космически кораб, а кръгът с непонятните знаци служи на „зелените човечета” като ориентир за намиране на космическия им кораб. Други пък смятат, че кръгът е „нарисуван” от марсианци.

Свидетели на съществуването на силно развита цивилизация на Марс

Във Волгоград живее Борис Куприянов. В детството си момчето е смятано за дете индиго, тъй като притежавало феноменална памет и невероятни способности. Но най-поразителното в това дете било, че то помнело неща от предишни свои животи. От ранни години Борис не спирал да разказва, че в един от предишните си животи е бил марсианец.

Днес този руски вундеркинд е на 20 години и продължава да поразява професорите с ерудираност и знания. Борис твърди, че и до този момент на Марс съществува високоразвита цивилизация, но след ядрената война, марсианците, които са оживели, са се заселили дълбоко в своята планета. Там са построили градове и с времето са се научили да дишат въглероден диоксид.

Куприянов си спомня, че като марсианец многократно е посещавал Земята, която и до ден-днешен пази много тайни и за самите земляни. Според него животът на хората ще се промени кардинално, когато се отвори древноегипетският сфинкс, свързано с посещението на представители на други цивилизации, включително и марсианци на нашата планета.

Източник и превод: Blitz.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme