NASA засече послание от Господ! Думите на Всевишния ще ви шокират

nasa1_resizedАмериканската правителствена агенция, отговорна за националната програма за космически изследвания НАСА, сензационно обяви, че е засякла послание от Господ. Дори най-смелите теории се оказаха истина.

Проф. Дан Вертимир ръководи група учени в проекта SERENDIP към НАСА. В рамките за работата си екипът търси извънземни сигнали в дълбокия Космос. След упорита и дългогодишна работа те успяха. Учените са засекли безпрецедентна аномалия – съобщение, чиито произход не е човешки.

Радиотелескопът Аресибо в Пурто Рико е засякъл нещо, което наподобява известния Уау сигнал от 15 август, 1977 г. За него се смята, че е с извънземен източник.

Уау сигналът е разшифрован като несвързани букви и цифри: Той гласи: WNDR.
nasa2-teleskop_resizedСлед упорит труд учените са разкодирали съобщението като: Аз съм Яхве, вечният създател или Моето име е Яхве, създателя на Вселената. Яхве е наименованието, с което се нарича Господ в Стария завет.

За момента проф. Вертимир и екипът му не могат да локализират източника на сигнала. Едно обаче е сигурно – той е пътувал поне 120 светлинни години, преди да бъде засечен от радиотелескопа.

Сигналът е с дължина 7 секунди. Произходът му със сигурност не е човешки. Ръководителят на проекта е категоричен, че засичането му е най-значимото откритие в кариерата му.
nasa3_resizedНаучните среди са в истински шок от случващото се, пише Worldnewsdailyreport. Реакцията на католическата църква също не закъсня. От Ватикана искат да получат всички данни за сигнала, за да ги анализират в личната си обсерватория.

Не закъсняха и негативните коментари. Редица учени обвиниха проф. Вертимир в измама. Зложелателите твърдят, че той не е открил нищо през своята 27 годишна кариера и е изфабрикувал данните. Тепърва се очаква да бъдат изнесени детайлни анализи на засечения сигнал. Ако те се окажат истина, това ще преобърне представата ни за разумния живот в Космоса, както и произхода на всичко живо.

Едно обаче е сигурно – не сме сами.

Автор: Пламена

Източник: sanovnik.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme