Родопска тайна за привличане на много пари в дома. Само направете това и богатството ще дойде

pari-baba-rilka_resized

Тази тайна родопска магия за пари я е разкрила знахарката баба Рилка от Смолянско

Тайна магия от Родопите привлича пари, благосъстояние и богатство, твърди баба Рилка от Смолянко за в-к “Ретро”. Този интересен ритуал днес ще споделим и с нашите читатели.

Гадателката от Смолянско, баба Рилка твърди, че благосъстоянието ни се контролира в голяма степен от Луната и от енергията на естествени ни спътник.

Баба Рилка дава съвети как се прави магия за финансово благополучие

Бабата от Родопите споделя още, че когато нараства месечината, това е времето, в което необходимо да се правят наричанията.

Те са за добра реколта и берекет, но и за повече пари и печалби.

Баячката съветва всички, които искат да напълнят портфейлите си, да гледат Луната.

Когато тя започне да се пълни, точно три дни преди да настъпи пълнолуние, да сложат под килима в дома си, точно там, където стъпват всички живущи и гости в къщата, банкнота с колкото се може по-голям номинал, например от 50,00 или 100,00 лева.

Оставете банкнотата да стои под килима докато месечината се напълни. После, извадете парата и я сложете в портфейла си или там, където държите спестяванията в дома си.

Знахарката от Родопите е категорична, че тази магия работи и скоро ще усетите как ще настъпи благосъстояние около вас – дали ще ви увеличат заплатата, или просто ще уцелите печалба от лотариите, няма значение – важен е резултатът.

Баба Рилка от Смолянско каза още, че за тези, които искат да подсигурят късмета си за повече пари, могат да направят и друга магия. Този път тя се прави с портфейла в две фази. Точно ден преди да настъпи пълнолуние трябва да извадите портмонето си празно и да реализирате първата фаза. Отворете го и го оставете през нощта на перваза на прозореца си, така, че да се осветява от Луната директно.

Следва втората фаза от тази магия – в първата нощ от новолунието отново се оставя портфейла на прозореца, само че този път той трябва да е пълен с банкноти.

Дори и да не вярвате напълно на баячката баба Рилка от Родопите, можете да направите тези лесни магии, ако искате повече пари, благополучие и богатство.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme