Какви сте по характер, разкриват пръстите на краката ви (Има четири типа форми)

Пръстите на краката разкриват какви сме по характер

Пръстите на краката ни говорят какви сме по темперамент. Според това каква е формата на пръстите на долните ви крайници, хората се разделят на четири типа.

При първият тип хората с такива пръсти на краката се отличават с това, че са много социални. Те обичат да излизат, да се веселят и да се забавляват. Такъв тип пръсти е сред най-често срещания.

kraka-harakter_resizedПръстите на краката определят вашия характер

Това са прекрасни личности, които умеят перфектно да контактуват. Общуването им е на високо ниво и успяват да създават важни контакти.

При вторият тип хората се отличават с различен характер. Те са преди всичко много емоционални и твърде импулсивни. Тези, които притежават такива пръсти на краката си са още добри по душа, но често не са разбрани от околните.

Собствениците на втория тип приемат нещата повече със сърцето си, отколкото с разума. В любовта те са всеотдайни.

Умеят да обичат с цялото си сърце, раздават се, връзките им са трайни и се радват на продължителност и ведрина. Хората от този тип пръсти на краката са верни на партньора си.

Третият тип се отличават със спокойствие и уравновесеност. Те никога не действат под въздействието на импулса, напротив. Преценяват всяка една ситуация, взимат трудно решение, след като добре го обмислят.

На тези, чиито пръсти на краката са от третия тип са с трезва преценка и всеки иска от тях разумен съвет при някаква по-заплетена ситуация. При тези личности няма изненади, всичко е подредено и премерено. Те са малко като роботи, но определено на тях може да се разчита.

Четвъртият тип на формата на пръстите на краката притежават хора с цветен темперамент. Тези персони са свръх емоционални, вдъхновени, обичат живота, много са креативни. Това са личности, рядко срещани вече в живота.

Хората от този тип са артистични натури. Те имат способността да виждат положителното в живота и хората, изключително добродушни са към околните.

Автор: Ани Николова

Източник: topactualno.com

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme