Психологически тест: Изберете лист и разберете нещо ценно за вас!

test-lista1_resizedВ опити на по-доброто разбиране за себе си, хората са направили много тестове, които им помагат. Един от тях е този тест за личността. Пред вас са 6 различни вида листа, трябва да ги разгледате добре и да изберете този, който “най- важи” за вас.


Прочетете какво точно казва този лист за вас:

1. Искрено и интелигентно лице

Вие считате честността като най-важното нещо, което трябва да притежава всеки човек, и затова винаги сте съгласни със себе си, автентични, естествени и спонтанни. Вие сте внимателни към всички и се ръководите от мотото: “Не правете на другите това, което не искате на вас да направят.” Вие идеализирате хората и това е мястото, където се крие най-голямото ви предизвикателство. Важно е да повярвате, но също така е важно да научите на кого да имате доверие. Светът е пълен с хора, които те обичат и ценят, да се научат да разпознават и да стават зрели с тях.

2. Спокойно и състрадателно лице

То ви описва като спокоен и любопитен човек. Искате да имате мир и хармония във вашия свят, така че да избягвате всякакъв вид конфронтация и често да посредничите, когато се появят конфликти във вашата среда. Вие прекарвате много време в мислене и планиране на вашето бъдеще и това е основното ви предизвикателство да се научите да вярвате. Вие сте господар на живота си и винаги сте привлечени от тези, които ви обичат. Вашето бъдеще зависи от това, което правите точно сега, затова бъдете любящи и оставяйте живота да ви даде подаръците, които той е дал за вас.

3. Щедър и верен човек

Вие сте щедър човек и винаги сте готови да помагате на другите, без да търсите нещо в замяна. Поради тази причина трябва да помните, че всичко, което давате от сърцето си, винаги ще се върне по различни начини. Останете толкова добри, колкото сте и ще видите как животът ви ще напредва все повече и повече и ще бъдете по-щастливи ден след ден.

4. Строга и методична личност

Вие сте интелигентен, рационален и много ценен човек. Вие не искате да правите импровизации и по тази причина винаги се стараете да дадете максимално и да уважавате правилата по най-добрия възможен начин. Основното предизвикателство е да разберете, че е възможно да имате твърде много очаквания, когато става дума за вашето работно място и да живеете в постоянно преследване на съвършенство, което в крайна сметка ще ви изчерпи. Вие сте естествен талант, затова винаги се стараете да правите нещата по-добре, но не позволявайте на вашата мания да ви последва и да ви пречи да се наслаждавате на прекрасните плодове на вашата работа днес.

5. Отразяващо и решително лице

Много добре знаете какво искате да постигнете в живота и какво трябва да постигнете. Когато кажете нещо, правите го без почивка, любов, воля и всеотдайност и докато постигнете целите си, преодолявате всички препятствия. Вашият екстремен фокус върху успеха може да ви накара да се чувствате свободни и отдалечени от други хора и това е мястото, където се крие най-голямото ви предизвикателство. Спомнете си, че всички сте студенти и учители. Нито една среща не е случайна, но трябва да научите нещо от всеки човек, който идва в живота ви. Когато разберете това, вашият живот ще бъде по интензивен, но по-прост и по-щастлив.

6. Екстраверсирана и импулсивна личност

Вие сте весел човек, приемате рискове и се интересувате особено от нови приключения: пътувания, нови неща, нови преживявания и т.н. Вие се вписвате много добре в различни истории и дейности, въпреки че те може да нямат връзка помежду си. Живеете интензивно живота си и това е причината, поради която можете да имате много задължения. това е мястото, където е вашето предизвикателство. Научете се да управлявате по-добре времето и енергията си. Важно е да подреждате и организирате добре времето си така, че някои неща да останат недовършени. Когато успеете в това, дните ви ще бъдат по-продуктивни и ще бъдете по-доволни.

Източник: zajenata.bg

Подобни публикации


loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme