Руски космонавти разкриха страховити истории за космоса

Извънземните наистина съществуват

Руски космонавти разкриха страховити истории за космоса, от които ще ви настръхнат косите.

kosmonavti-ru_resized
Извънземните наистина съществуват

От разказите на руските космонавти става ясно, че НЛО наистина съществува. Те много пъти са виждали подобни обекти. Макар обикновено да са обучени за ситуациите, които ги очакват в космоса, никой от тях не е подготвен за подобни неща.

Именно поради тази причина руските космонавти вярват, че извънземен разум наблюдава човечеството от доста време насам.

Освен това, са категорични, че мнозина от тях са чули „космическия шепот“.

Те обаче отказват да разкрият повече подробности за него от страх да не бъдат изключени от космическата програма.

Космонавтът Владимир Ковальонок споделя за срещата си с НЛО по време на изпълнението на космическа мисия на станцията Салют 6.

Той разказва, че на 15 август 1978 г. е забелязал доста странен обект. Този обект периодически се доближавал, а след това отново се отдалечавал от орбиталната станция.

14 дни по-късно Ковальонок докладвал на наземния контрол, че край станцията им прелита голям сферичен обект. Свидетели на случващото се станали още няколко космонавти, сред които Александър Иванченков, Валери Биковски и колегата им от Източна Германия – Зигмунд Йен.

На 5 май 1981 година Ковальонок отново видял НЛО. Около станцията им се движил обект с форма на елипса. Изведнъж сякаш станал взрив, а после бил последван от още един. В резултат на взривовете се появили две златисти сфери, които продължили да ги следват, пише vesti.bg

Автор: Дани Петрова

Източник: topactualno.com

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme