Какво говори вашата карта на раждане за вас?

karta-razdane1_resized

Тези карти произлизат от една древна система, подобна на Таро и тяхната основна цел е да посочат някои черти на характера на личността.

Всяка карта представлява нечий рожден ден и разказва своя история. Според деня и месеца на раждане намерете своята карта и проверете дали ще намерите себе си в това, което казват звездите за вас.

karta-razdane2_resizedkarta-razdane3_resizedkarta-razdane4_resizedkarta-razdane5_resized

karta-1_resizedТози знак показва чувствителна, емоционална, чувствена натура, човек който знае да даде подкрепа и любов и искрено се грижи за другите. Купата се свързва и с младост, романтика, творчество, чувственост, самостоятелно удоволствие и удовлетворение.

Лицата, родени в този знак често се ръководят от емоциите, така че понякога емоциите управляват тях, вместо обратното.

karta-2_resizedТези личности са любопитни, комуникативни и креативни. Вярват в силата на своите идеи. Винаги търсят истината и смисъла на нещата, контролират своите емоции и не познават злобата. Тези хора често намират оправдание за поведението на другите и рядко осъждат техните действия.

karta-3_resizedЛицата, родени в този знак са много адаптивни, склонни към аналитичност, лица, които твърдо стоят на земята и гледат на нещата с всички свои сетива. Тяхната практичност дава може би малко негативно отношение към хората, предметите и действията, които ги заобикалят, защото всичко около себе си, гледат през призмата на удобството, т.е. нещата оценят според това дали и колко може да се прилагат в живота.

karta-4_resizedИнтелигентни, истински хуманитаристи, трудолюбиви хора със силна воля, склонни към желание за власт. Лицата, родени в този знак показват силна самодисциплина и имат голяма възможност тази дисциплина да прилагат в ежедневието, но понякога прекалено се съсредоточават върху този процес, който малко се отдалечава от истинските ценности на живота.

Източник: zajenata.bg

loading...
ЗАРАтустра © 2016 Frontier Theme